ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2023 | 13:50

Γενικά

Όταν ήμουν πιο νέος μετά την εφηβεία είχα όρεξη για ζωή, είχα αφήσει πίσω μου το κομμάτι επειδή είμαι γκέι δεν θα έχω φυσιολογική ζωή μιας και έμαθα πως ω ναι υπάρχουν και άλλοι γκέι στην πόλη μου, μέχρι τότε νόμιζα πως είμαι ο μόνος 😛 (βαθιά κατάθλιψη). Μετά σπούδαζα ένιωθα πως κάτι κάνω στην ζωή μου, έβγαινα συνέχεια για βόλτες, καφέδες κτλπ, γνώρισα και κάποιους άλλους γκέι και με τους φίλους όλα καλά. Μετά όμως ιδιαίτερα με τον κορονοϊό και έπειτα ήρθαν τα πάνω κάτω, πλέον δεν έχω να περιμένω τίποτα, δεν θέλω να πηγαίνω για δουλειά και έτσι έμεινα άνεργος (δεν θέλω να βλέπω κόσμο, μου την δίνουν οι άνθρωποι, υπάρχει τόση αγένεια και κακία που τους σιχαθηκα όλους) με τον κολλητό μου τα χαλάσαμε εντελώς και δεν μιλάμε, πάχυνα αρκετά, μεγάλωσα (πλέον 36), δεν βγαίνω παρα μόνο πολύ σπάνια, στο σεξουαλικό κομμάτι σχεδόν το έχω αφήσει εντελώς μιας και κανένας δεν με γεμίζει συναισθηματικά αλλά και δεν νιώθω άνετα με το σώμα μου και την οικονομική μου κατάσταση! Νομίζω όμως πιο πολύ με έχει ρίξει πως χάθηκαν αναπάντεχα παρά πολλοί συγγενείς και γνωστοί μου τα τελευταία 2-3 χρόνια, άλλος απο κορονοϊό, άλλος απο καρδιά άλλος απο καρκίνο κτλπ ηλικίες απο 50 μέχρι 74, ήταν άνθρωποι που τους αγαπούσα και με αγαπούσαν, φίλοι και συγγενείς δικοί μου και των γονιών μου, βλέπω τους δικούς μου πως τους έχει ρίξει πολύ η όλη κατάσταση, σχεδόν δεν τους έχει απομείνει φίλος. Μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία πως βρίσκεις ξανά την όρεξη για ζωή, τι βρίσκεις να σε κάνει να σκέφτεσαι το μέλλον και όχι το παρελθόν; Νιώθω να μην αξίζει τίποτα σε αυτή την ζωή μίας και όλα είναι μάταια!
3
 
 
 
 
σχόλια

Τίποτα δεν είναι μάταιο και δεν θεωρώ ότι σε πήραν τα χρόνια. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα και οι άνθρωποι αυτοί που έφυγαν μπορεί να έφυγαν από μια γεμάτη ζωή και ευτυχισμένη! Όσο κάθεσαι και κλεισμένος στο σπίτι χειρότερα είναι. Βρες μια δουλειά, πήγαινε για ένα ποτό να γνωρίσεις νέα άτομα. Βήμα, βήμα και μόνος να νιώσεις σιγουριά για τον εαυτό σου, να γεμίσεις ξανά ζωντάνια και αυτοπεποίθηση σου χρειάζεται. Κοινώς βγες έξω να πάρεις καθαρό αέρα και όλα θα μπουν σε σειρά!

Όταν όλα μοιάζουν μάταια , ξεκινάς με το ελάχιστο που μπορεί να σου προκαλέσει χαρά ή ενδιαφέρον ή μια αίσθηση σκοπού. Είναι να δεις μια ταινία; Είναι να πας βόλτα κάπου που δεν έχεις ξαναπαει; Είναι να μαγειρεψεις κάτι διαφορετικό; Είναι να μάθεις να πλέκεις που λέει ο λόγος ; Δεν έχει σημασία αν όλα είναι μάταια . Το μυαλό σου βάζει το φίλτρο στη ζωή και την βλέπει έτσι ή αλλιώς . Η ζωή δεν είναι τίποτα. Εσύ την κάνεις κάτι με το μυαλό σου. Σήμερα λες αυτό, αλλά αν άλλαζες με τις πράξεις σου την ψυχολογία σου, αύριο θα έλεγες κάτι άλλο. Μπορεί να έλεγες ότι αξίζει να ζω για να αγκαλιάσω έναν άνθρωπο ,για να ζήσω τον έρωτα γιατί που ξέρεις μπορεί αν έρθει. Είσαι ζωντανός , οπότε γιατι να μην κάνεις το καλύτερο που μπορείς μέσα σε αυτό ; Πιστεύω πως μπορείς. Και ίσως είχες ανάγκη να σου δείξουν κ οι γύρω σου παραπάνω ότι σε πιστεύουν. Όλη αυτή η ματαιότητα που λες είναι μία εσωτερική μοναξιά . Νιώθεις αποκομμένος από τους άλλους. Φυσικα έτσι όλα μοιάζουν άσχημα. Εκεί που νιώθεις την ενότητα όμως όλα γίνονται πιο όμορφα.

πειθαρχία διατροφή εντατική γυμναστική κ σε λίγους μήνες θ είσαι τσιλικος κ μ το σεξ θ πάρεις τ πάνω σου, ασε τ συναισθηματικα θ πιάσεις πάτο Νεο άτομο βουρ στη ζωή

Scroll to top icon