ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2023 | 16:30

Μια συμβουλή

Είμαι λίγο προβληματισμενη. Με το αγόρι μου δουλευουμε στο ίδιο μαγαζί και έχει είχαμε γνωριστει. Με μια συνάδελφο όμως κάνει υπερβολικά πολυ παρεα, μιλάνε στα μηνυματα σχεδόν καθημερινά μιλάνε στο τηλεφωνο. Και δεν είναι φουλ καθαρά θέμα ζήλειας αλλά με ψιλό ενοχλεί αρκετα. Όπως για παράδειγμα όταν είχαμε κανονίσει να πάμε οι δυο μας μια έκδρομη παλι μιλάγανε στο τηλεφωνο και ήμουν από μέσα μου ρε φίλε έλεος ξέρω γω δεν μπορεί να μη μιλήσει μια μέρα; και όχι μόνο τότε έχει γίνει πολλες φορες να είμαστε οι δυο μας και να μιλάνε στο τηλ ποση ωρα. Δεν του έχω πει κάτι ακόμη ουτε έχω δείξει ότι με ενοχλει. Και χθες που μιλαγα εγώ με έναν φίλο μου στα μηνυματα σπαστηκε και του λέω το ίδιο πραγμα ειναι που κάνεις κι εσυ με εκείνη και μου λέει δεν είναι το ίδιο επειδή την ξέρουμε και την ζουμε και οι δυο μας την κοπελα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Γτ προβληματιζεσαι; Γτ: "κάνει υπερβολικά πολυ παρεα, μιλάνε στα μηνυματα σχεδόν καθημερινά μιλάνε στο τηλεφωνο. Και δεν είναι φουλ καθαρά θέμα ζήλειας αλλά με ψιλό ενοχλεί αρκετα. Όπως για παράδειγμα όταν είχαμε κανονίσει να πάμε οι δυο μας μια έκδρομη παλι μιλάγανε στο τηλεφωνο και ήμουν από μέσα μου ρε φίλε έλεος ξέρω γω δεν μπορεί να μη μιλήσει μια μέρα; και όχι μόνο τότε έχει γίνει πολλες φορες να είμαστε οι δυο μας και να μιλάνε στο τηλ ποση ωρα. Δεν του έχω πει κάτι ακόμη ουτε έχω δείξει ότι με ενοχλει. Και χθες που μιλαγα εγώ με έναν φίλο μου στα μηνυματα σπαστηκε και του λέω το ίδιο πραγμα ειναι που κάνεις κι εσυ με εκείνη και μου λέει δεν είναι το ίδιο επειδή την ξέρουμε και την ζουμε και οι δυο μας την κοπελα."

Μήπως δεν είναι απαραίτητο να προβληματιζεσαι και να χαλαρώσεις; γτ το μυρικαζεις σε υπερβολικό βαθμό; τώρα, αναφορικα με την υπόλοιπη κουβέντα που έχει ανοίξει σχετικά με αυτό το τόσο σημαντικό θέμα για εσένα, νομίζω πως too much analysis για ένα θέμα από άλλη εποχή. Αλλά εάν εσύ ενόχλησε ποια είμαι εγώ αυτός αυτή ο πάρακειθε να σου πουν να μην ενόχλησε εφόσον ενοχλησε. Μάλλον κάτι παίζει, μάλλον κάποια όρια σου καταπατουνται και ενοχλησε. Αλλιώς θα ήσουν cool.

Μου χε συμβει το ιδιο παλια με πρωην αγορι μου. Δεν πιστευα οτι παιζοταν κατι ερωτικο μεταξυ τους, απλα ωρες ωρες ενιωθα οτι προτιμαει την δικη της παρεα απο τη δικη μου. Γενικα οτι σαν ανθρωποι ταιριαζαν πιο πολυ σε θεματα γουστων, τροπου διασκεδασης κλπ. Δεν ηταν τελικα αυτος ο λογος που χωρισαμε, αλλα θεωρω οτι ηταν μεσα στους λογους. Το να εχεις σχεση κ να νιωθεις οτι ο συντροφος σου προτιμαει την παρεα καποιας αλλης δεν ειναι πολυ ευχαριστο.
Δεν ξερω για τι θεματα μιλανε στο τηλεφωνο, αλλα αν μιλανε για πιο προσωπικα θεματα το θεωρω λιγο περιεργο.
Σε καθε περιπτωση, επειδη οι αντρες απο ενσυναισθηση δεν σκαμπαζουν, μην περιμενεις να αντιληφθει το πως νιωθεις εσυ αν δεν του το πεις. Οποτε η μονη λυση ειναι να του εκφρασεις τον προβληματισμο σου, με ηρεμο τροπο παντα, πες απλα κατι του στυλ " νιωθω περιεργα που ειμαστε μαζι κ εσυ προτιμας τη δικη της παρεα απο τη δικη μου κ νιωθεις την αναγκη να μιλας μαζι της σε καθημερινη βαση".

Scroll to top icon