ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2023 | 18:30

Τι να κάνω;; Να κόψω επαφές;

Είχα μια πολύ καλή παιδική φίλη, όμορφη κοπέλα, γλυκιά και αστεία. Με το καιρό άλλαξε όπως όλοι μας αλλάζουμε και πλέον δε την αντέχω. Αγόρασα ένα κραγιόν προχτές και μου "παραπονέθηκε"(με γλυκό τρόπο) που δεν αγόρασα το ίδιο με εκείνη. Θέλει να της γνωρίσω τις άλλες μου παρέες και αν πάω σε ένα μέρος θα πάει μετά και αυτή. Της γνώρισα μια φίλη μου γιατί μου παραπονιόταν ότι δεν έχει αρκετές παρέες και άρχισε να "αντιγράφει" και τη φίλη μου. Είναι ανυπόφορη αλλά είναι και παιδική φίλη θυμάμαι τα παλιά που περνούσαμε καλά σαν παιδιά. Της έχω μιλήσει και της έχω πει πως δε χρειάζεται να κάνουμε ολόιδια πράγματα ούτε συμφωνούμε σε όλα. Συμφώνησε μαζί μου αλλά δεν άλλαξε στάση.
3
 
 
 
 
σχόλια

Τους φίλους τους αγαπάμε, τους λατρεύουμε με όλα τα ελαττώματα τους ,, Σε θαυμάζει χωρίς δόλο.. Απλά αγάπησε την περισσότερο ..αληθινά και όχι δήθεν...

Αυτό που διαβάζω μπορώ να το καταλάβω ότι συμβαίνει αν είστε ακόμα 16 χρόνων. Όπως έχουμε πει και παλαιότερα, με κάποιους ανθρώπους έχουμε ένα κοινό παρελθόν που αξίζει να το θυμόμαστε με αγαπη και νοσταλγία. Αλλά μέχρι εκεί. Μεγαλώνουμε και αλλάζουμε και αν δεν ταιριάζουν τα θέλω μας με των άλλων καλύτερα να αραιώνουμε. Κάποιες σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Η φίλη σου απ' ο τι καταλαβαίνω στα μυαλά δεν έχει ενηλικιωθεί και επίσης δεν έχει παρέες. Αφού δεν την αντέχεις όμως μην της γνωρίζεις τον κύκλο σου γιατί μετά δε θα μπορείς να ξεμπερδεψεις. Μακριά και αγαπημένες φίλη μου.

Αλλαξε εκεινη ή μηπως αλλαξες εσυ? Δεν ειναι απαραιτητα κακο , ετσι κι αλλιως μεγαλωνουμε και προσαρμοζομαστε. Απλα αν σ ενοχλει τοσο η παρεα μαζι της περιορισε την χωρις να κοψεις εντελως.

Scroll to top icon