ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2023 | 18:09

Απέραντη μοναξιά

Ξανά αυτό το ίδιο βάσανο, αυτό το αγκάθι στο στήθος, σαν να μην φτάνει η ζωή η ίδια που είναι ότι ειναι, πρέπει να την περνάω και εντελώς μόνη μου. Από παιδί εσωστρεφής, είχα την ανάγκη για παρέες δεν μπορούσα να αποκτήσω όμως, δεν με ήθελε κανείς, ήμουν ξενερωτη λέγαν, στην εφηβεία μου. Μπορεί, γιατί είχα ανάπτυξη μείζον καταθλιπτική διαταραχή από τα 15. Τώρα πια 26 ξανά με το ίδιο βάρος , αυτή την απέραντη μοναξιά, αλλά χωρίς την κατάθλιψη, δεν έχω κανένα ούτε να μου πει καλημέρα, ούτε να πούμε τα νέα μας , σε κανέναν δεν νοιάζουν τα νέα μου. Και η κατάθλιψη θα εδραιωθεί ξανά, ούσα σε έναν ξένο τόπο και χωρίς δουλειά!!
2
 
 
 
 
σχόλια

Σίγουρα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που τον νοιάζει η παρουσία σου και σε περιμένει.....Απλά κοίταξε καλύτερα γύρω σου.. Άκουσε και δώσε χρόνο στους ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους..Χαμογέλασε, κάνε τρελά όνειρα και κυνήγησε τα όσο δεν πάει....Αφού νίκησες την κατάθλιψη μπορείς να κάνεις τα πάντα...Η μοναξιά μπορεί να είναι απέραντη σαν την έρημο αλλά κάπου τελειώνει..

Scroll to top icon