ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2024 | 16:11

Είμαι μόνος μου..

Θέλω να μοιραστώ την μοναξιά που βιώνω από μικρός,δεν έχω φίλους,δεν πηγαίνω πουθενά,δεν έχω κάνει σχέση με γυναίκα,δεν με γεμίζει η δουλειά που κάνω,δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι των γονιών μου. Αυτή η μοναξιά δεν παλεύεται δυστυχώς.
9
 
 
 
 
σχόλια

Η μοναξιά δε μοιράζεται.
Όταν βρίσκεις σύντροφο, η μοναξιά φεύγει.
Κι αν δεν παλεύεται η μοναξιά τα άλλα παλεύονται.
Βρες φίλους, αρχισε βολτες κι εξόδους μονος σου, ψάξε άλλη δουλειά, γίνε ανεξάρτητος και φύγε από το σπίτι των γονιών σου.
Είναι εύκολο; ΟΧΙ. Αλλά είναι απλό. Αλλαξε τα πράγματα ΕΣΥ, γιατι μονα τους, τσουκου.

Αγαπητε μου φίλε, αχ και να 'ξερες πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω. Βιώνω το ιδιο ακριβώς.
Αιχμάλωτη στο πατρικό. Ο πατέρας μου έχει ψυχολογικά προβλήματα κι συνεπώς δεν βγαινει από το σπιτι. Έτσι τον έχω πάνω απο το κεφάλι μου διαρκώς οσο ειμαι σπίτι.
Οπότε φροντίζω να λείπω.
Ειναι αποπνικτικά...
Προσπαθώ να στέλνω βιογραφικά και ελπίζω και σε εσενα και σε εμενα: Καλή Λευτεριά!!

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ..... Αλλά νομίζω ότι πρέπει να συνηθίσω τη μοναξιά. Μερικές φορές είναι καλύτερα να εισαι μόνη/μόνος παρά με τη λάθος παρέα

Στο ίδιο άρθρο λέει κάπου: "Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μόνοι τους, χωρίς πολλές επαφές με ανθρώπους, παρόλα αυτά, αν και αντικειμενικά είναι κοινωνικά απομονωμένοι, υποκειμενικά δεν νιώθουν μόνοι». Οπότε είναι πως νιώθεις, όχι σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αντικειμενικά μιλώντας. Μπορείς να μην έχεις τίποτα και καθόλου παρέα αλλά να νιώθεις ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος κάνοντας πράματα που νανσε γεμίζουν.

Scroll to top icon