ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2024 | 00:17

Φλερτ

Είναι μια κοπέλα στη δουλειά, ελευθερη, την οποία φλερτάρω αρκετά ανοιχτά. Φαίνεται να ανταποκρίνεται, καθώς απαντάει ανάλογα και με υπονοούμενα που εγώ δεν έχω τολμήσει (όχι σεξουαλικα) χωρίς όμως ποτέ να ξεκινάει εκείνη κάτι. Με τον καιρό έχω καταλάβει ότι μάλλον αυτό είναι το στυλ της, καθώς είναι αρκετά εμφανίσιμη και φαινεται να έχει δεχτεί αρκετό φλερτ στη ζωή της. Επίσης, πέρα απ το μεταξύ μας παιχνίδι, δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε κάποια ουσιαστική κουβέντα και να συνδεθούμε περισσότερο. Σύντομα φεύγω απ τη δουλειά και αναρωτιέμαι πως θα την αποχαιρετισω. Ειναι η πρωτη κοπελα που φλερταρω και δεν εχω αναλογες εμπειριες. Μάλλον θα της γράψω πόσο το απολάμβανα όλο αυτό, θέτοντας το ερώτημα τι θα γίνει τώρα. Δεν θέλω ούτε να την πιέσω, ούτε να φύγω σαν να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Και ρωτάω τα εξής. 1) Πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση που θα κάνω και 2) ποιες πιστεύετε ότι είναι οι προϋποθέσεις που νομιμοποιουν το κάνει κανείς κίνηση, δηλαδή όχι απλά μια κίνηση στα τύφλα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Τα πράγματα απλά...της λες ότι θα ήθελες να βγείτε για έναν καφέ. Από αυτό και μόνο θα καταλάβεις. Αν δεχτεί βγαίνετε και την προσεγγίζεις. Αν όχι τότε ήταν απλά ένα φλερτ.

Να μην ρωτήσεις τι θα γίνει τώρα, δεν θα άρεσε στην πλειοψηφία των γυναικών. Ψάχνουν κάποιον που μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες. Μία- δύο μέρες πριν φύγεις ρώτα την αν θέλει να πάτε για καφέ/βόλτα/ποτό την τάδε μέρα και ώρα. Αν απαντήσει ναι, είσαι σε καλό δρόμο. Αν απαντήσει όχι, σημαίνει πως απλά φλέρταρε για να περάσει την ώρα της.

Θα αρχίσω από το 2).
Από τη στιγμή που γράφεις ότι φλερτάρεις ανοιχτά και ανταποκρινεται με υπονοούμενα, αυτή η ίδια σου έχει επιτρέψει τη "νομιμοποίηση" που αποζητάς ώστε να προχωρήσεις περισσότερο. Εξαίρεση εδώ, είναι να υπάρχουν και άλλοι στη δουλειά όπου συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο και σε εκείνους. Αν είναι έτσι, απλά "ψαρεύει" και μένει εσύ να αποφασίσεις αν θα κάνεις τελικά κίνηση και πόσο σε πειράζει στην περίπτωση που εκείνη σε απορρίψει.
Πάμε στο 1).
Είναι λάθος να της γράψεις οτιδήποτε. Ιδίως, από τη στιγμή που "φαίνεται να έχει δεχτεί αρκετό φλερτ στη ζωή της". Θα σε περάσει για δειλό και άπειρο.
Πήγαινε χαμογελώντας φυσικά και με άνεση πες της : "Φεύγω σύντομα, αλλά θα προτιμούσα να μη χαθούμε...τί λες ;" Αν σου πει ότι συμφωνεί, πρότεινε να ανταλλάξετε τηλέφωνα.
Μην αναλωθείς σε βαθιές αναλύσεις συναισθημάτων, μη γίνεις περιγραφικός. Πες μόνο, κοφτά και λακωνικά, αυτά που σου έχω γράψει.
...και ευχαρίστησέ με αργότερα.

Scroll to top icon