ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2024 | 19:53

Έχω καμία ελπίδα;

Όταν της είπα καθαρά και ξάστερα πως θέλω να είμαστε μαζί,μου απάντησε "είσαι πολύ καλός για μένα,εγώ είμαι περίεργη θα τραβήξεις πολλά μαζί μου,γιατί να δυσκολεύεσαι;". Παράλληλα όμως μου είπε πως θα κάναμε πολλή καλή παρέα οι δυό μας.Υπάρχει πιθανότητα γνωρίζοντας με καλύτερα έστω κι έτσι,να με δεί διαφορετικά; Σε συζήτηση που είχαμε κάνει,μου είχε πεί πως δέν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα,πως δέν έχει ερωτευτεί ποτέ έτσι,και πως θέλει πάντα λίγο χρόνο για να γνωρίσει κάποιον και να την ελκύσει.Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη; Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να μου απαντηθεί με σιγουριά αυτή η ερώτηση,αλλά είπα να πάρω γνώμες...
8
 
 
 
 
σχόλια

Για μένα, όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Αν μετέφραζες σωστά τα λεγόμενά της σου είπε περίπου αυτό :
"Λυπάμαι που είσαι τόσο καλό παιδί ώστε να σε έχω βάλει ήδη στη friendzone, αλλά εγώ είμαι κακό κορίτσι και σαν τέτοιο, ψάχνω έναν αλήτη να δω αν μπορώ να του βγάλω το λάδι περισσότερο από όσο εκείνος μπορεί το δικό μου".

δεν υπάρχει καμμία περίπτωση, απλά σε θέλει σκυλάκι γ την αυλή της κ ν γουστάρει που σ ριχνει άκυρα καθώς σ έχει ήδη ρήξει μια χυλοπιτα σ μέγεθος τζάμπο τζετ Καλοφαγωτη κ παρακάτω

Εντάξει δεν πιστεύει σου είπε στον κεραυνοβόλο έρωτα και θέλει λίγο χρόνο αλλά δεν σημαίνει πως μετά από αυτό το χρόνο ξετρελαίνεται με κάποιον με τον οποίο δεν έχει νιώσει ούτε ένα ελάχιστο ερωτικό σκίρτημα.
Όταν βλέπεις κάποιον άνθρωπο ξέρεις σχεδόν αμέσως αν τον γουστάρεις έστω και λίγο, ακόμα κι αν προτίθεσαι να τον ερωτευτείς στο μέλλον.
Δηλαδή έχει κάποια στοιχεία, εμφανισιακά ή στον χαρακτήρα που θεωρούνται ερωτεύσιμα.
Μπορεί να μην βουτήξεις κατευθείαν να κάνεις κίνηση αλλά μέσα σου ξέρεις αν γουστάρεις ή όχι.
Αν γίνει κάτι μαγικό και σε ερωτευτεί τρελά όσο εσύ θα υποκρίνεσαι πως κάνετε παρέα αλλά μέσα σου θα καίγεσαι για χάρη της, τι να σου πω.
Δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.
Γελοιωδέστατη η απάντηση από μέρους της περί καλοσύνης δικής σου και περιέργειας δική της, αλλά δυστυχώς χρησιμοποιούνται κάτι τέτοιες ανοησίες όταν οι άνθρωποι δεν θέλουν να δώσουν ξεκάθαρη χυλόπιτα, γεγονός που προσπωικά με ξενερώνει.
Εσύ είσαι στην καψουροφάση οπότε δεν μπορείς δυστυχώς να διακρίνεις ακόμα πόσο βαθιά ανόητη ήταν η απάντησή της.
Αν ήταν όντως ''περίεργη'' (όπως λέει ότι είναι), από τις καλές περίεργες, δεν θα έκανε τέτοιου είδους υπεκφυγές, θα ήταν ξεκάθαρη.
Το καλύτερο είναι να βρεις μία που να μη χρησιμοποιεί σαθρά επιχειρήματα, να σε γουστάρει από την αρχή και να στο δείξει με όλους τους τρόπους άμεσα κι όχι κάποια που να σε θέλει γαι φίλο της θεωρώντας πως θα είσαι καλός ακροατής ώστε να έρχεται να σε πρήζει συζητώντας τα γκομενικά της μαζί σου γιατί αυτό θέλει από σένα.
Να την χαίρονται οι ''περίεργοι'' και να έρχεται σ' εσένα να κάνετε παρέα να την ξαλαφρώνεις ψυχικά.
Μακάρι να βρεις άλλη άμεσα. Και να μην είσαι πολύ καλό παιδί, δεν έχει πέραση το σπορ.

Άπαξ και μπεις στη friend zone,δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις από εκεί ούτε μια στο εκατομμύριο!!Μη ματαιοπονεις και ψάξε να βρεις κάτι άλλο.

Scroll to top icon