ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2024 | 15:35

σοσιαλ

Νιωθετε και σεις οτι αρκετοι ανθρωποι πχ με πολλους ακολουθους που σας φαινονται ερωτευσιμοι/γοητευτικοι στα σοσιαλ in real life ουτε καν θα σας "εβλεπαν" ? πχ ατομα που διαβαζεις ποστ τους στα σοσιαλ και γουσταρεις το χιουμορ τους η το στυλ τους η τα τραγουδια που ανεβαζουν αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχουν καμια σχεση με τα ατομα που ρεαλιστικα εχεις στον κυκλο σου. Ισως εχω το απωθημενο οτι μερικες φορες πλησιασα να εχω ενα attention ιντερνετικο απο αλλα ατομα αλλα δεν επεκταθηκε ιδιαιτερα στο να με "βελτιωσει" σε κατι In real life εκτος ιντερνετ.
3
 
 
 
 
σχόλια

Κανένας από αυτούς δεν θα μας έβλεπε γιατί στο μυαλό τους εκεινοι ειναι ανωτεροι από όλους εμας τους not famous θνητους. Οι περισσότεροι είναι ψώνια και δεν ζουν χωρις τα like και την κολακεια. Φωτεινή εξαίρεση ειναι η Jennifer Garner. Καλα στο να βελτιωθεί κάτι οσον αφορα εμενα δεν παίζει γενικότερα καθώς είμαι απόγονος του Μέρφυ αλλά την διαθεση μου σίγουρα την φτιάχνει η συγκεκριμένη.

Στα social media δείχνουν ψεύτικη εικόνα οι περισσότεροι. Είτε επειδή έτσι παίρνουν χορηγίες, άρα κάνουν διαφημιστική δουλειά είτε επειδή είναι ματαιόδοξοι κομπλεξικοί και θέλουν να πουλήσουν μούρη ότι καλοπερνάνε και να παίρνουν likes, καρδούλες και γενικά να εισπράττουν θαυμασμό από ακολούθους.
Φαίνονται συμπαθητικοί γιατί αυτό πουλάνε στην εικόνα τους την διαδικτυακή.

Λογικό να συμβαίνει αυτό που γράφεις, επειδή ο άνθρωπος είναι όχι μόνο πολυεπίπεδο ον αλλά και πολυπρισματικό.
Δεν εξαντλείται στο θέμα "κοινό χιούμορ" ή "κοινά γούστα στη μουσική" για παράδειγμα, αλλά έχει πολλές ακόμα αναγνώσεις και πλευρές που δε μπορούμε να τις αντιληφθούμε μέσω social, όμως μας υπενθυμίζουν την επώδυνη παρουσία τους στην έξω ζωή, ακόμα και μετά από λίγη ώρα πραγματικής συνομιλίας με αυτούς που είχαμε θεοποιήσει από πριν στα social.
Και τότε, επέρχεται η απομυθοποίηση.
Για να στο δώσω πιο απλά να το καταλάβεις, είναι κατ' αναλογία τόσο μεγάλη η διαφορά, όσο ανάμεσα σε μία δισδιάστατη και στατική φωτογραφία σε σχέση με τον ίδιο άνθρωπο in real που τον βλέπεις τρισδιάστατο και εν κινήσει.

Scroll to top icon