ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2024 | 20:34

Είμαι η μόνη

που εκνευρίζομαι με το κόλλημα των ανδρών με το ποδόσφαιρο; Είναι ένας μήνας που συγκατοικήσαμε,και άρχισαν αυτοί οι ρημαδιασμένοι αγώνες,και έχει ανατραπεί ό,τι ωραίο ζούσαμε μέχρι τώρα.Κάθε προσωπική μας στιγμή μπαίνει στο pause τις ώρες που έχει αγώνα.Του μιλάω και ούτε που το καταλαβαίνει λόγω της πλήρους απορρόφησης του όταν βλέπει αγώνα.Μέχρι και κατά μέτωπον ερωτική επίθεση του έκανα,κι εκεί που ανταποκρθηκε,μόλις άκουσε τη φωνή του εκφωνητή να δυναμώνει,έκανε λίγο πιό πέρα το κεφάλι του για να δεί τη φάση! Δέν έχω πρόβλημα να βγώ με τις φίλες μου,δέν με περιορίζει σε τίποτα,απλά τρελαίνομαι με το κόλλημα του.Με καλοπιάνει και μου λέει να δείξω κατανόηση επειδή του αρέσει πολύ,κι εγώ ώρες-ώρες τον λυπάμαι... Το ήξερα ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος,είναι άλλο όμως να το ζείς αυτό το πράγμα στη συγκατοίκηση.Τόσα άλλα ωραία αθλήματα υπάρχουν,και απορώ γενικώς που υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για ένα άθλημα που ο ένας κλωτσάει μιά μπάλα στον άλλο.Τα νεύρα μου!
6
 
 
 
 
σχόλια

Βρε κορίτσια μου....βρε κορίτσια μου. Όπως εμείς έχουμε άλλα ενδιαφέροντα έτσι και ορισμένοι άντρες είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου. Δε σημαίνει ότι δε σε θέλει απλά ο άνθρωπος θέλει να δει κάτι που τον πορωνει. Σεβαστείτε τα ενδιαφέροντα του άλλου και μην κρεμεστε από πάνω τους. Βγες με φίλες την ώρα του αγώνα, βάλε ακουστικά και άκου μουσική, πήγαινε στο δωμάτιο και κάνε κάτι άλλο. Έλεος πια!

Δεν νομίζω να μην σέβεται τα ενδιαφέροντα του άλλου. Έχω προσωπική πείρα και ο φανατισμός ειδικα με το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν αρρώστια που έχει προέκταση στην ζωη του ζευγαριού.
Γενικά εξομολογουμενη είμαι μαζί σου... οποιοδήποτε είδος πορωσης σε ακραίο σημείο δείχνει άνθρωπο χωρίς ισορροπία γιατί θα μπορούσε να αγαπάει, να υποστηρίζει κάτι, κάποιες φορές ναι να ξεφύγει αλλά αυτό που περιγράφεις ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ. Τα πέρασα είναι αρρώστια και η προτεραιότητα του θα είναι πάντα αυτή. Είναι και εκνευριστικό και αγχωτικό.
Προσωπικά οταν ξεκινάω μια νέα γνωριμία αν αντιληφθώ ή μου πει/δείξει κάτι αντίστοιχο καποιος αυτος είναι ένας σοβαρός λογος να τον απορρίψω.

Το ότι βρήκες την ώρα να του κάνεις ερωτική επίθεση ενώ απολάμβανε τον αγώνα, ο διαιτητής μέσα μου το σφυρίζει ως "φάουλ" από τη μεριά σου.
Πέρα από αυτό, και εγώ εκνευρίζομαι με το κόλλημα των ανδρών στο ποδόσφαιρο (όπως εξίσου και με το κόλλημα των γυναικών σε συνταγές, make up και τρίχες). Αν όμως ήταν κολλημένος με άλλα "ωραία αθλήματα" όπως γράφεις στο τέλος ή με διάφορα πράγματα που αρέσουν σε εσένα, τότε δηλαδή περίπου μας λες δεν θα υπήρχε πρόβλημα εκνευρισμού...
Τώρα, αν το θέμα σου στην εξομολόγηση είναι γενικά το ποδόσφαιρο, την απορία σου θα σου τη λύσει ένας ποδοσφαιρόφιλος όταν σου εξηγήσει αναλυτικά το γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο άθλημα. Και σίγουρα, δεν θα σου απαντήσει με το επιχείρημα ότι υπάρχει επειδή "ο ένας κλωτσάει μία μπάλα στον άλλον".
Τέλος, μην τον λυπάσαι επειδή έχει καταφέρει να βρει κάτι που του αρέσει εκείνου πολύ ενώ σε σένα όχι. Θα ήταν πραγματικά άξιος για λύπηση αν δεν είχε βρει τίποτα στη ζωή που να του αρέσει πολύ, ούτε καν εσένα. Και ελπίζω, αν έχεις βρει και εσύ κάτι διαφορετικό που να σου αρέσει ιδιαίτερα, να μη θέλεις στο μέλλον να εκνευρίζεται και να αντιδρά σε αυτό κατά τον δικό σου τρόπο.

Τι να σου πω, εγώ μάλλον δεν είμαι άντρας διότι δεν είχα ποτέ κανένα τέτοιο πάθος με το ποδόσφαιρο.
Στο σχολείο να φανταστείς όταν υποχρεωτικά μας έβαζε ο γυμναστής να παίξουμε ποδόσφαιρο όλη η τάξη ή να αθληθούμε (γιατί υπήρχαν και οι ευλογημένες μέρες που μας άφηνε στην ησυχία μας) επειδή έπρεπε να βάλει βαθμό όταν πλησίαζε ο καιρός για τους ελέγχους, οι δύο ομάδες που δημιουργούνταν στο ποδόσφαιρο με έκαναν ''μπαλάκι'' μεταξύ τους, έλεγαν ''εσείς να τον πάρετε, όχι εσείς να τον πάρετε'', με έστελναν η μία στην άλλη γιατί ήξεραν πως αν βασιστούν σ' εμένα θα τρώνε συνέχεια γκολ γιατί δεν έκανα για κανένα πόστο.
Ήμουν πάντα ''ο γέρος που μες στην τάξη γράφει τα δικά του και διασκεδάζουμε με τα γραπτά του'', φράση με την οποία με παρουσίαζε ένας συμμαθητής μου.
Από την άλλη να σου ευχηθώ υπομονή, θα περάσει η αθλητική περίοδος.
Καλές εξόδους με τις φίλες σου να ευχηθώ.

Scroll to top icon