ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2024 | 14:33

Θέλω να χωρίσω αλλά ….

Είμαι σε μια σχέση παντρεμένος με παιδί. Τα τελευταία χρόνια δεν ταιριάζουμε καθόλου σε βασικά για εμένα πράγματα. Κάνω πίσω στα περισσότερα για να μη χωρίσουμε για το παιδί. Δεν μαλώνουμε καμία σχέση είμαστε «ωραια» μαζί αλλά και οι 2 φαίνεται θα θέλαμε κάποιον άλλο δίπλα μας σας σχέση. Θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο σε γονέα αλλά έχουμε χάσει τη σχέση μας. Έχουν περάσει 7 χρόνια έτσι. Αλλά αν χωρίσουμε θα είμαστε οικονομικά πολύ δύσκολα, με το παιδί δυσκολότερα και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρούμε αυτό που κας λείπει. Κάθε προσπάθεια να αναθερμανθούμε τη σχέση δεν πήγε καλά, σεξ μια φορά στο εξάμηνο και αυτό για τους «τύπους».
5
 
 
 
 
σχόλια

Σε καταλαβαίνω… Δύο πράγματα έχω να προτείνω. Αν υπάρχει χώρος για να το συζητήσεις, μπορείτε να συμφωνήσετε ότι παραμένετε παντρεμένοι για τους τύπους, για οικονομικούς λόγους, και για το παιδί, αλλά ο καθένας κάνει τη ζωή του. Εναλλακτικά, άρχισε να ψάχνεσαι με άλλους ανθρώπους. Τουλάχιστον θα κάνεις σεξ. Η σχέση σας έτσι κι αλλιώς φαίνεται πως έχει τελειώσει.

Άλλος ένας εγκλωβισμένος άνθρωπος που μάλλον έκανε παιδί με έναν άνθρωπο που δεν του ταίριαζε εξαρχής και με το παιδί βγήκαν παραπάνω οι διαφορές.Καλη υπομονή, καθίστε όπως είστε.

Πως γίνονται όλα αυτά που λες; Να μην ταιριάζετε σε βασικά πράγματα αλλά να μην τσακώνεστε και να μην θέλετε ο ένας τον άλλο αλλά να είστε ωραία μαζί. Σεξ για τους τυπους επισης δεν εχω ξανα ακουσει δηλαδη τι; κανετε χειραψια στο τέλος; Καταλαβαίνω ότι όταν έχεις παιδιά η ευτυχία τους ειναι πάνω από την δική σου αλλά επειδή δεν είστε από πέτρα κάποια στιγμή δεν θα αντέξετε να καταπιεζεστε/υποκρίνεστε αλλο και θα χωρισετε. Μην ανησυχήσετε πάντως όταν συμβεί, τα παιδιά προσαρμοζονται σε όλες τις καταστάσεις αρκεί να νιώθουν ότι τα αγαπάνε και τα αποδέχονται.

Γράφεις : "Κάνω πίσω στα περισσότερα για να μη χωρίσουμε". Ας πιάσουμε για αρχή αυτό.
Το ότι κάνεις εσύ πίσω στα πιο πολλά, όχι μόνο δεν δείχνει ισορροπία στη σχέση σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα έχει ψυχικό κόστος τόσο για σένα, όσο και για το ίδιο το παιδί όταν αρχίσει να το αντιλαμβάνεται όπως και την υποκρισία που υπάρχει ανάμεσά σας.
Σε τί να ωφελεί που δε μαλώνετε επειδή πρέπει να κάνεις συχνά πίσω για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Όσο συμφωνούμε με κάποιον είναι όλα μέλι γάλα. Όταν διαφωνούμε τί γίνεται.
Και πώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια να μην ταιριάζετε καθόλου σε βασικά για σένα πράγματα ενώ τα προηγούμενα ταιριάζατε ;
Στα βασικά, επειδή ακριβώς πρόκειται για βασικά φαίνεται με κάποιον αν ταιριάζεις από την αρχή σε αυτά και όχι στη συνέχεια.
Από όσα γράφεις, φαίνεται ότι έχετε χαθεί κάπου στην πορεία και οι δύο.
Προσπαθείστε να κάνετε μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση για να ανακαλύψετε τί φταίει ώστε να τα ξαναβρείτε, και αφήστε τους συμβιβασμούς στην άκρη.
Όσο φέρεστε υποκριτικά ο ένας προς τον άλλο, τα πράγματα θα κυλήσουν σίγουρα προς το χειρότερο.
Κοιτάξτε να αναθερμάνετε τη σχέση εισάγοντας χαμόγελο, τρυφερότητα και ευχάριστες εκπλήξεις σε αυτή. Το σεξ, θα ακολουθήσει από μόνο του.
Μία νέα αρχή μαζί, αυτό χρειάζεστε.

🤔🤔🤔 πως μπορεί κανείς ν κάνει σεξ γ τούς "τύπους" κ μόνο στην ιδέα τ σύστημα θ απεργούσε (γ τ υπόλοιπα ας προσεχες τ έκανες, τώρα μπουκωτο)

Scroll to top icon