ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2024 | 20:20

δεκαετια

νιωθει κανεις αλλος στα 30 του οτι την τελευταια δεκαετια την περασε σε ενα comfort zone χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο ? δεν ξερω αν δικαιολογουμαι καπως μετα το 2020 λογω του μουδιασματος της πανδημιας αλλα αν εξαιρεσεις το θετικο οτι ψαχτηκα με τα χομπι μου και οτι ειδα πολλες,ταινιες,σειρες και μουσικες και πηγα σε συναυλιες και καποια ελαχιστα ταξιδια δεν μπορω να πω οτι πετυχα κατι ιδιαιτερο ουτε σε σπουδες ουτε κοινωνικα(αιωνιος φοιτητης εχω καταντησει ) . Το θετικο ειναι οτι ψυχολογικα νομιζω οτι την παλευω και εχει μειωθει καπως το κοινωνικο μου αγχος αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν ξερω αν εχω τις αντοχες πνευματικα των 20 και οτι φοβαμαι οτι για πολλους γνωστους μου ειμαι "καμενο χαρτι " .
2
 
 
 
 
σχόλια

Ευτυχώς που την παλεύεις ψυχολογικά γιατί με όλα αυτά που πέρασες φοβηθηκα ότι θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά σου ή θα τρεχεις στους ψυχολόγους. Όχι δεν δικαιολογείσαι οπότε σταματά να βρίσκεις δικαιολογίες και σήκω απ τον καναπέ.

Όχι, μη μεγαλοποιείς την κατάσταση · μια χαρά είσαι, όσο έχεις επιλογές να κάνεις τα πράγματα που σε ευχαριστούν και δεν πεινάς.
Πάρα πολλοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με σένα και ανεξάρτητα από ηλικίες.
Η ανθρωπότητα μετά την πανδημία είναι γενικά πιο μουδιασμένη, πιο συντηρητική και βεβαίως, πιο χειραγωγήσιμη.
Το ότι έχεις ακόμα ψυχικές αντοχές και πνευματική διαύγεια είναι το σημαντικότερο.
Πριν από 20 περίπου χρόνια, κάποια μου είχε πει ότι "η τύχη στην εποχή μας ευνοεί τους μοναχικούς".
Ήταν παντρεμένη με παιδιά και σε ανώτερη δικαστική θέση.
Αναρωτιέμαι πόσο επίκαιρο είναι αυτό που μου είπε, σήμερα.

Scroll to top icon