ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2024 | 20:40

Η άγνοια που σε τρώει

Εδώ και κάποιο καιρό μιλάω με κάποιον, ο οποίος αν και 30+ και εγώ 22 ( γύρω στα 13 χρόνια διαφορά ας πούμε), για κάποιο λόγο μου έχει κάνει το κλικ. Ξέρω θα πείτε αυτές οι σχέσεις δεν οδηγούν πουθενά, αλλά ήθελα απλά να το δοκιμάσω, γιατί μια ζωή την έχουμε, αν έβλεπα κάποιο red flag δεν θα το συνέχιζα. Σημειωτέον αυτός εδώ και καιρό αντιδράει σε στόρι και τέτοια, αλλά δεν πολυέδινα σημασία μέχρι που έγινε αυτό το κλικ μέσα μου που προανέφερα. Άρχισα να κάνω και γω και έτσι ψιλομιλήσαμε και πριν από καμιά βδομάδα μου πε να βγούμε για καφέ και ότι θα μου στείλει. Δεν έστειλε ποτέ και έστειλα εγώ και με έγραψε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συμπεριφορά, τι άλλαξε σε μία βδομάδα; Μπορεί να το μετάνιωσε, γιατί είμαι πολύ πιο μικρή ας πούμε ή να βρέθηκε κάτι άλλο μέσα σε μία βδομάδα; Ή ήθελε να με ψήσει έτσι για την πλάκα; Μάλλον δεν θα μάθω ποτέ και αυτό είναι που με τρώει. Ξέρω ότι δεν έκανα κάτι σίγουρα, αλλά θα μείνω με ένα γιατί από ό,τι φαίνεται να με τρώει, γιατί όντως είχα ψηθεί να βγούμε. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.
10
 
 
 
 
σχόλια

Όσοι έχουν πολλές επιλογές λογικό είναι να διαλέγουν.
Μιλάνε και ανταλλάσσουν στοιχεία με πολλές (ή πολλούς αντίστοιχα οι γυναίκες) και στη συνέχεια διαλέγουν.

Τίποτα να μήν κάνεις.Σιγά μήν κάτσεις να σκάσεις για τον καθένα που δέν ξέρει τί θέλει.Και να σου πώ και κάτι; Εσύ 22,αυτός 35,δέν λέει... Εσύ είσαι ένα μπουμπούκι κι εκείνος σε λίγο θα λογίζεται ώς μεσήλικας.Βρές κάποιον το πολύ μέχρι 25 άντε 26.Καλή τύχη!

Μια χαρά μπορούν να οδηγήσουν κάπου οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας αρκεί να θέλουν και οι δύο. Ο έρωτας χρόνια δεν κοίτα άλλωστε. Στην περίπτωση σου ομως ήταν ένα μήνυμα copy paste θεωρω. Πρέπει να το έχει στείλει σε άλλες τόσες. Μια που θα το έστειλε και μια που θα το ξέχασε. Ξέχασε το κι εσύ.

Αυτό σκέφτηκα, αλλά έστειλε δύο φορές και με ξέρει αρκετό καιρό, είναι γιατρός μου, δεν τον γνώρισα χθες και βλεπόμαστε 1-2 φορές τον χρόνο. Δεν είναι κάποιος ό,τι να ναι από ινσταγκραμ ή dating app , γιαυτό και με καίει. Και γιατρό δεν αλλάζω είναι πολύ καλός στην δουλειά του και του το δίνω

Ωιμε!
Μοιαζει να ειναι πολυ σοβαρος γιατρος πραγματικα. Ειμαι σιγουρη και για την ειδικοτητα. Αμα του το δίνεις τότε περιμενε να σου στείλει. Η ρώτα τον την επόμενη φορά που θα τον επισκεφθείς στο ιατρείο του.

Οδοντιατρος είναι και δεν το περίμενα από αυτόν, γιατί δεν μου χει βγάλει αυτό το vibe τόσο καιρό, αλλά ντάξει ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις 100% I guess. Απλά την επόμενη φορά που θα πάω, γιατί όντως χρειάζεται να πάω, αισθάνομαι ότι θα κάνει σαν να μην συνέβη τίποτα και τέτοια συζήτηση δεν μπορώ να του κάνω εκεί, δεν δουλεύει μόνος του.

Ναι μωρέ νταξει λογικό που να πάει το μυαλό σου. Πες μου όμως γιατί αισθάνεσαι ότι δεν θα σου δώσει σημασια; Πως το συμπεραινεις αυτο; Πάντως εάν δεν καταφέρεις κάτι από κοντά μπορείς να του στείλεις μήνυμα.

Υπάρχει περίπτωση όσο είμαι εκεί, που θα είναι και η βοηθός του πιο πέρα, να κάτσει να πει κάτι; Δεν ξέρω, μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Έχω σκεφτεί να του στείλω μήνυμα, αλλά θα φανεί πόσο πολύ ψήνομαι, σαν απελπισία δεν θα ναι άμα το κάνω αυτό; Ήδη βασικά και που του έστειλα εγώ πρώτη, ενώ είχε πει αυτός ότι θα μου στείλει για να μου πει πότε τον βολεύει να βγούμε, έδειξα ότι όντως θέλω και αυτός μία μέρα πέρασε και ούτε καν να το ανοίξει, ενώ ένα στόρι που ανέβασα μια χαρά το είδε. Εγώ έχω εκλάβει ότι το μετάνιωσε, απλά άσχημος αυτός ο τρόπος, γιατί ακριβώς δεν είμαι άσχετη και αυτός εδώ και καιρό μου δείχνει ενδιαφέρον που και που. Και εξαγωγές που είχα κάνει μου είχε στείλει το βράδυ να δει πως είμαι και όλο το καλοκαίρι παίζαμε την κολοκυθιά με λαικ σε στόρι, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω,

Μην εμπιστεύεσαι τα κλικ · οι άνθρωποι δεν είμαστε φωτογραφικές μηχανές.
Και μην ψήνεσαι εύκολα, κινδυνεύεις να καείς στο ψήσιμο.
Μάλλον, περνά κρίση μέσης ηλικίας 10 χρόνια νωρίτερα ή ίσως να υποφέρει από πρόωρη ανδρική εμμηνόπαυση · ξέρω γω ;
Σταμάτα να πολυσκοτίζεσαι και ψάξε συνομηλίκους που αντέχουν περισσότερο.

Scroll to top icon