ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2024 | 16:42

Πνίγομαι

Βοηθάω κάθε μέρα τον παππού με διάφορες δουλειές ή απλώς περνάω κάποιες ώρες μαζί του για να έχει και αυτός λίγη παρέα μιας και κινητικά προβλήματα δεν του επιτρέπουν μετακινήσεις. Προσπαθώ κάθε μέρα μετά την δουλειά να περνάω και να μένω μαζί του για κάποιες ώρες, η συμπεριφορά του ωστόσο είναι απαράδεκτη, δεν είναι ποτέ ευγνώμων και όλο έχει παράπονα, αν τολμήσω να μην πάω μια μέρα όπως πχ τώρα που είχε θέμα υγείας το γατάκι που έχω υιοθετήσει και έπρεπε να ασχοληθώ μαζί του, την επομένη θα αντιμετωπίσω ειρωνείες και χλευασμούς και κάποιου είδους ψυχολογικού πολέμου τύπου «Ε βέβαια εσυ έχεις και το γατί να ασχοληθείς τώρα» . Πάνε χρόνια που τον βοηθάω αλλά τελευταία η συμπεριφορά του έχει γίνει ανυπόφορη και γώ νιώθω να πνίγομαι και ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει αντίκτυπο και στην δίκη μου σωματική και ψυχική υγεία αλλά οι ενοχές και αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου. Δεν επιζητώ λύσεις όπως να τον βάλω σε οίκο ευγηρίας, ούτε λόγια συμπαραστάτης να πω την αλήθεια γιατί είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτή θα είναι η ζωή μου μέχρι να φτάσει η ώρα να μας αποχαιρετήσει. Δεν το εύχομαι αλλά είμαι πολύ κουρασμένος και ήθελα κάπου να τα πω. Υ.Γ: τα δυο του παιδιά έχουν πεθάνει, έχει 6 εγγόνια αλλά μονάχα εγώ έχω επιφορτιστεί με όλο το βάρος και τις ευθύνες.
3
 
 
 
 
σχόλια

Δεν γινεται να βρεις μια γυναίκα να τον προσέχει αυτές τις ώρες αντί να πηγαίνεις εσύ κάθε μερα; Εκείνος κάποια στιγμή θα φύγει αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα μείνεις εσύ πίσω. Φρόντισε τον εαυτό σου και βρες μια λύση.

Κακώς που έχεις επιφορτιστεί εσύ όλες τις ευθύνες από 6 που είστε. Και από όσο φαίνεται, δεν έχουν τις ίδιες αξίες με σένα οι υπόλοιποι 5. Χρειάζεται να επιμείνεις και να τους κάνεις να καταλάβουν ότι πρέπει να αναλάβουν και αυτοί.
Απορώ από τη στιγμή που έχει κινητικά προβλήματα ποιος τον βοηθά τις υπόλοιπες ώρες που δεν είσαι εσύ εκεί.
Όσο για τη συμπεριφορά του, από τη στιγμή που ζει άρρωστος και μόνος του ενώ έχουν πεθάνει τα παιδιά του, είναι αναμενόμενη.
Σε οίκο ευγηρίας από μόνος σου και χωρίς τη συγκατάθεσή του δε νομίζω να μπορείς να τον βάλεις όσο έχει σώας τας φρένας.

Scroll to top icon