ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2024 | 04:09

Νιώθω λιγη

Δουλεύω πολλές ώρες κ παίρνω αρκετά λεφτά που καλύπτουν τις ανάγκες των δικών μου,αλλά νυχτερινή δουλειά σαν αποτέλεσμα η κοινωνική μου ζωή αργοπεθαίνει και μαζί με αυτήν και η αυτοπεποίθηση μου. Ετών 30+ μόνη μου με κόλλημα 2 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο που απλά δεν υπάρχω για αυτόν.
3
 
 
 
 
σχόλια

Αφού δεν υπάρχεις γι αυτόν, γιατί τον θέλεις; Σε εκτιμά; Σε νοιάζεται; Άρα....???
Τα πρωινά, μπορείς να κάνεις κάποια δραστηριότητα όπως αθλητισμό ή κάτι καλλιτεχνικό ή εθελοντισμό, για να γνωρίσεις κόσμο;
Εφαρμογές γνωριμιών; Πολύ γνωστή και δωρεάν εφαρμογή έχει ρυθμίσεις και για να βρεις φίλους.
Επιλογές υπάρχουν, θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω από εσένα και χρόνο.
Εύχομαι ο,τι καλύτερο!

Η νυχτερινή δουλειά είναι ότι χειρότερο για το σώμα σου πρώτα και επειτα για την κοινωνική σου ζωή. Βρες μια πρωινή εργασία και όλα θα μπουν σε μια σειρά μετά. Όσο για εκεινον που δεν τον ενδιαφέρεις θα βρεθεί άλλος να ενδιαφερθει για σενα μην ανησυχείς το θέμα ειναι να θέλεις να τον ξεχασεις.

Από δική μου εμπειρία σε νυχτερινές δουλειές, θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να γυρίσεις το ωράριο ή να ψάξεις για πρωινή δουλειά.
Διαφορετικά, θα χάσεις εντελώς τις κοινωνικές επαφές σου.
Το πρώτο βήμα είναι αυτό, ώστε να μη σμπαραλιαστεί και η ψυχολογία σου. Το δεύτερο, είναι να ξεκολλήσεις από κάποιον που δεν εκτιμά και για τον οποίο δεν υπάρχει μία γυναίκα που δουλεύει νυχτοκάματα.

Scroll to top icon