Φέτος τα Χριστούγεννα όλη η φρεσκάδα και ο πλούτος των αγνών ελληνικών υλικών κρύβονται στις εορταστικές γεύσεις που προσφέρει το ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο στην Αίγλη Ζαππείου. Ανακαλύψτε στις προτάσεις του σεφ, Μάκη Κοντοκώστα, γνώριμα Χριστουγεννιάτικα υλικά με παραπομπές σε μεγάλα οικογενειακά τραπέζια και γευθείτε ελληνικά εποχικά προϊόντα στην πιο «εορταστική» τους μορφή.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων (€40,00 / άτομο)
Υποδοχή με αφρώδη οίνο σε ποτήρι
Βελουτέ καραβίδας με κρέμα λεμονόχορτου και τραγανό ρύζι
Μπρουσκέτα από μπριος με μανιτάρια πλευρώτους,
πέστο μυρωδικών, ελαιόλαδο και οξύμελι
Σορμπέ μανταρίνι
Στηθοπλευρά μόσχου με κρέμα από πολέντα και μαρμελάδα τομάτας
Προφιτερόλ γεμιστά με κρέμα βανίλια, σοκολάτα αρωματισμένη με τόνκα και σος καραμέλας
Καφές
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς (€45,00 / άτομο)
Υποδοχή με αφρώδη οίνο σε ποτήρι
Βελουτέ κάστανο με πορτοκάλι και πάπια κονφί
Φρέσκια σαλάτα με ρόδι, καβουρδισμένα καρύδια, μυρωδικά εποχής και κρέμα
από μανούρι και σχοινόπρασο
Σορμπέ πορτοκάλι
Rib eye σχάρας με πουρέ κολοκύθας φασκόμηλο, με ρολάκια μανιταρόπιτας και σάλτσα τρούφας
Εκμέκ με μους γιαουρτιού, μήλο με κανέλα και βασιλικό
και παγωτό βανίλια
Βασιλόπιτα
Καφές
Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο θα είναι ανοιχτό και μεσημέρι, σερβίροντας a la carte.