Αναχίτα

Γεύση ανατολής στο Χαλάνδρι

4.4.2018 | 13:25
Αναχίτα
Το ρύζι, η βάση της περσικής κουζίνας, έρχεται σε ποικίλες συνταγές για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Εξαίσια ανατολίτικα φαγητά συνδυάζουν γευστικά το μπασμάτι με φρέσκα κρέατα.

 

Με χρώματα Περσίας και άψογο σέρβις σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο όπου νιώθεις σαν στο σπίτι σου, το Αναχίτα, το πρώτο περσικό εστιατόριο στην Ελλάδα, κρατάει εδώ και χρόνια την παραδοσιακή γεύση της Ανατολής αλλά και την άριστη ποιότητα στα υλικά του. Χρώματα και αρώματα σε συνεπαίρνουν μπαίνοντας μέσα.

 

Το ρύζι, η βάση της περσικής κουζίνας, έρχεται σε ποικίλες συνταγές για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Εξαίσια ανατολίτικα φαγητά συνδυάζουν γευστικά το μπασμάτι με φρέσκα κρέατα. Φλούδες από φρέσκα εσπεριδοειδή, φιστίκια, σταφίδες, φρέσκο ρόδι, χρωματίζονται ανατολίτικα με περσικό σαφράν, ροδόνερο και εκχυλίσματα βοτάνων.

 

Αναχίτα
Τα κρέατα, σωστά κομμένα και ήπια μαριναρισμένα, με απαλές γεύσεις μυρωδικών ψημένα στη σχάρα, μας μαθαίνουν τι σημαίνει έθνικ κουζίνα.

 

Τα κρέατα, σωστά κομμένα και ήπια μαριναρισμένα, με απαλές γεύσεις μυρωδικών ψημένα στη σχάρα, μας μαθαίνουν τι σημαίνει έθνικ κουζίνα. Γεύσεις που παίζουν απολαυστικά με τη φρέσκια μελιτζάνα, το αρωματισμένο με δυόσμο γιαούρτι και φρέσκες σαλάτες αποτελούν το ιδανικό μενού για όλη την ημέρα και σε τιμές πολύ προσιτές για όλους.

 

Στο Αναχίτα σερβίρονται πιάτα που έχουν μέσα τους όλη την ψυχή και το μεράκι της Ανατολής. Και πώς αλλιώς θα γινόταν, αφού όλες οι συνταγές γίνονται με τη φροντίδα της Nasreens στην κουζίνα και όλα τα υλικά επιβλέπονται από τον Majid, ιδιοκτήτη του μαγαζιού, φροντίζοντας τα πιάτα όχι μόνο να μας ικανοποιούν γευστικά αλλά και να μην επιβαρύνουν το στομάχι μας!

 

Αναχίτα
Στο Αναχίτα σερβίρονται πιάτα που έχουν μέσα τους όλη την ψυχή και το μεράκι της Ανατολής.

 

Αναχίτα, Χρυσοστόμου Σμύρνης 3, Χαλάνδρι, 210 6891222, Τρίτη ως Κυριακή (ανοιχτά και Κυριακή μεσημέρι)

Χρυσοστόμου Σμύρνης 3, Χαλάνδρι
210 6891222
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon