Στο χώρο που κάποτε στεγαζόταν ένα μηχανουργείο, τώρα βασιλεύει ο... Βάτραχος. Μια μεταμοντέρνα, κομψή ταβέρνα, η οποία προτείνει μια κουζίνα ελληνική, με πολλά σπιτικά πιάτα, χειροποίητα και «μαμαδίστικα». Χαρακτηριστικότερα τα ντολμαδάκια γιαλαντζί και τα πολύ καλά του κρέατα. Από κρασί, το χύμα είναι εξαιρετικό, όμως διαθέτουν και πολλές ετικέτες από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας. Το περιβάλλον κεφάτο και νεανικό, με μουσική... λίγο από όλα.

Ανοιχτά: Σάββατο και Κυριακή από το μεσημέρι. Κλειστά τη Δευτέρα.
Τιμές: €25.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Μια σούπα για να μην φτιάξεις κολοκυθόσουπα ποτέ ξανά!

Μια σούπα για να μη φτιάξεις κολοκυθόσουπα ποτέ ξανά!

Μιχάλης Μιχαήλ |
Scroll to top icon