Στο χώρο που κάποτε στεγαζόταν ένα μηχανουργείο, τώρα βασιλεύει ο... Βάτραχος. Μια μεταμοντέρνα, κομψή ταβέρνα, η οποία προτείνει μια κουζίνα ελληνική, με πολλά σπιτικά πιάτα, χειροποίητα και «μαμαδίστικα». Χαρακτηριστικότερα τα ντολμαδάκια γιαλαντζί και τα πολύ καλά του κρέατα. Από κρασί, το χύμα είναι εξαιρετικό, όμως διαθέτουν και πολλές ετικέτες από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας. Το περιβάλλον κεφάτο και νεανικό, με μουσική... λίγο από όλα.

Ανοιχτά: Σάββατο και Κυριακή από το μεσημέρι. Κλειστά τη Δευτέρα.
Τιμές: €25.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon