Δάφνη

Εκλεκτές γεύσεις, φτιαγμένες με αληθινό μεράκι

22.6.2018 | 17:26
Δάφνη
Στη Δάφνη, πέρα από τα πιάτα του καταλόγου, θα βρεις και μια μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα μαγειρευτά φαγητά που εναλλάσσονται καθημερινά.

 

Η Δάφνη εδώ και 20 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους καλοφαγάδες των δυτικών προαστίων και όχι μόνο. Ο προσεγμένος χώρος της, οι άνθρωποί της που σου μεταδίδουν τη ζεστή και φιλική τους διάθεση και κυρίως οι απίθανες λιχουδιές που βγαίνουν από τη κουζίνα της είναι οι λόγοι που καθημερινά γεμίζει από κόσμο.

 

Η ψυχή του μαγαζιού δεν είναι άλλη από την Αριστέα. Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, στην κουζίνα θα είναι, να ετοιμάζει λαχταριστές σπιτικές πίτες, δροσερές σαλάτες με λαχανικά εποχής και υπέροχο κοτόπουλο με κάρι και αρωματικό μπασμάτι, και να επιβλέπει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να βεβαιωθεί ότι όλα θα είναι στην εντέλεια.

 

Και όταν δεν είναι στην κουζίνα, θα είναι στο τηλέφωνο να συνεννοείται με τους προμηθευτές. Βλέπεις, η Αριστέα θέλει μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες, γι’ αυτό για κάθε προϊόν ψάχνει τον κατάλληλο προμηθευτή που θα της εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα που απαιτεί για τα πιάτα της. Και πραγματικά, στη Δάφνη όλα τα πιάτα είναι εξαιρετικά. Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

 

Δάφνη
Μελιτζάνες παπουτσάκια με κοτόπουλο.

 

Εξαιρετικές μπουκίτσες γαλοπούλας στη σχάρα με πουρέ γλυκοπατάτας, χοιρινό με μέλι, μουστάρδα, λεμόνι και πατατούλες φούρνου, χόρτα γιαχνιστά με λαχανικά και δυόσμο, γραβιέρα Κρήτης με μέλι, σουσάμι, ξηρούς καρπούς και ξερά φρούτα σε γλυκό κρασί είναι ενδεικτικά κάποιες από τις γευστικότατες προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Extra Tip: Στη Δάφνη, πέρα από τα πιάτα του καταλόγου, θα βρεις και μια μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα μαγειρευτά φαγητά που εναλλάσσονται καθημερινά.

 

Δάφνη, Μεγάλου Αλεξάνδρου 86, Περιστέρι, 210 5773721, FΒ: Δάφνη

Μ. Αλεξάνδρου 86, Μπουρνάζι
210 5773721
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon