Είναι ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία του Ψυρρή όπου μπορεί κανείς να απολαύσει live έντεχνης μουσικής. Είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και προσφέρει μενού ελληνικής, μεσογειακής κουζίνας. Ξεχωρίζουν -μεταξύ άλλων- η σταβλίσια μπριζόλα και το ψαρονέφρι μελωμένο με πορτοκάλι, μέλι, κρασί και κανέλα.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon