Σε μια πανέμορφη σκεπαστή αυλή στεγάζεται η Ροζαλία, μια από τις πιο ξακουστές ταβέρνες των Εξαρχείων. Έχει και ψητά και μαγειρευτά και ψάρια, μαγειρεμένα άψογα και με τα πιο φρέσκα υλικά. Ο δίσκος με τα 15 ορεκτικά έχει αφήσει εποχή, ενώ δεν λείπουν τα πιάτα διαίτης για να μη μένει κανένας παραπονεμένος. Δοκιμάζουμε οπωσδήποτε: το αρνάκι σφακιανό και το χοιρινό με τη γευστικότατη σάλτσα γιαουρτιού.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Πίτα-βασιλόπιτα, το τυχερό κομμάτι της ζωής που μας αναλογεί

Οι κρεατόπιτες του βασιλιά, υπόσχεση στιγμιαίας ή μακρόσυρτης ευτυχίας

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon