Όλο και κάτι καινούργιο θα μαγειρεύουν με μεράκι και κέφι οι αγαπημένεςμαμά και κόρη από τη Σίφνο, που έχουν φέρει την παραδοσιακή κουζίνα τουτόπου καταγωγής τους και στην Αθήνα. Εστιατόριο που μπερδεύει ανήσυχααλλά σωστά τοπικές συνταγές με πιάτα από όλη την Ελλάδα και που γι’αυτόν το λόγο κατατάσσεται στα πιο ξεχωριστά της πόλης. Από το νησίόμως πολύ συχνά φέρνουν και τις πρώτες ύλες τους, φρέσκα ψάρια καικρέας που ολοκληρώνουν ιδανικά την σιφναίικη ατμόσφαιρα.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon