Στη Βουλγαρία για μία συναυλία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά την Αλβανία, έδωσε μία συναυλία και στη Σόφια της Βουλγαρίας και εκεί, εμφανίστηκε με φανέλα του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Χρίστο Στόιτσκοφ. Ο τραγουδιστής, φορώντας τη φανέλα και ένα μαύρο παντελόνι, τραγούδησε την επιτυχία του «Αθήνα μου», ξεσηκώνοντας το κοινό.
Ο Βούλγαρος προπονητής, ο οποίος θεωρείται ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας, βρισκόταν στο κοινό και μετά το τέλος της συναυλίας, έκανε δώρο στον Κωνσταντίνο Αργυρό μία χρυσή μπάλα με την υπογραφή του.
Mετά το τέλος της συναυλίας, ο τραγουδιστής ανήρτησε μέσω Instagram story τη χρυσή μπάλα με την υπογραφή του Στόιτσκοφ, ενώ εκείνος με τη σειρά του ένα στιγμιότυπο απο τη βραδιά όπου ο τραγουδιστής φορά τη φανέλα με το όνομά του.