Από τη σχέση και τον αρραβώνα του με την Αριάνα Γκράντε το 2018, μέχρι και τον δεσμό του με την Κιμ Καρντάσιαν, η προσωπική ζωή του Πιτ Ντέιβιντσον έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο.
Σε πρόσφατη αναφορά του, ο κωμικός εξέφρασε το παράπονό του, για τον τρόπο με τον οποίο ο Τύπος τον αντιμετώπισε, ως προς τις σχέσεις του.
«Ήταν αρκετά ταπεινωτικό και ανατρεπτικό, ειλικρινά», δήλωσε ο 31χρονος στο Page Six και πρόσθεσε, πως τον δυσαρεστούσε η εικόνα που διέρρεαν τα media για εκείνον. Τον παρουσίαζαν, όπως είπε, «σαν αυτόν τον γα...ο χαμένο που απλά βγαίνει ραντεβού. Δεν είμαι αυτός».
«Όλοι βγαίνουν με όλους και έτσι είναι στο Χόλιγουντ. Αλλά έγραφαν για εμένα, επειδή είμαι άσχημος. Με παρενοχλούσαν για περίπου πέντε χρόνια και αυτό έκανε τη ζωή μου κόλαση», πρόσθεσε.
«Είμαι ένας από τους πιο θλιμμένους ανθρώπους που υπήρξαν ποτέ»
Στην ίδια συνέντευξη, ο Ντέιβιντσον παραδέχεται, ότι όταν πρόσφατα παρακολούθησε την οντισιόν του για το σόου, που γυρίστηκε το 2014, όταν ήταν μόλις 20 ετών και φορούσε ένα μπλουζάκι Spiderman από το Targe. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι δάκρυσε.
«Η αθωότητα στα μάτια μου με στεναχώρησε τόσο πολύ» δήλωσε στο Page Six για το υλικό. «Η σόουμπιζ είναι τόσο σκληρή και δεν ήξερα πόσο σκληρή ήταν» φέρεται να δήλωσε, για να προσθέσει:
«Διάλεξα τη λάθος δουλειά για να έχω μια ψυχική ασθένεια και να ασχοληθώ. Είμαι ένας από τους πιο ανασφαλείς και θλιμμένους ανθρώπους που υπήρξαν ποτέ, και διάλεξα την πιο ανασφαλή και θλιβερή επιχείρηση για να ασχοληθώ».
Με πληροφορίες από People, Page Six