ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 16:57

Ξενέρωσα, αλλά γιατί;

Παίζει φλερτακι με κάποιον, πολύ έντονο, από αυτά που κοκκινιζουν και οι δύο, που μας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο περίγυρος, που υπάρχουν αυτά τα τυχαία αγγιγματα, οι ματιές, τα χαζοχαρούμενα γελάκια, μια ωραία και γλυκιά κατάσταση, τίποτα χυδαίο κτλ. Μου θυμίζει λίγο το πρώτο μου φλερτ στο γυμνάσιο. Ως εδώ καλά. Ωσπου χτες γυρνάει στην παρέα να μου δείξει κάτι στο ινσταγκραμ του και με ρωτα αν έχω. Εγώ δεν έχω κανένα σοσιαλ, είμαι αντίθετη γενικά, και που λέτε βλέπω να έχει σχεδόν 2000 φίλους. Παθαίνω σοκ. Έχει και Facebook, γιατί με ρώτησε και για αυτό, εκεί φυσικά δεν ξέρω αν έχει εξίσου πολλούς.Και θα μου πεις ποιος ο λόγος για το σοκ; Όχι, να σας προλαβω, δε σοκαρίστηκα επειδή είμαι αντίθετη, αλλά γνωρίζω με σιγουριά πως γενικά δεν είναι φουλ κοινωνικός. Δηλαδή ξέρει κόσμο επειδή ασχολείται με τέχνες κτλ, αλλά είναι πιο κλειστός χαρακτηρας (2-3 πολύ μεγάλες σχεσεις στο ενεργητικό του), έναν κολλητό τύπου αδερφό... Δεν είναι από αυτούς που θα τον δεις έξω να χαιρετά τους πάντες, να βγαινει με 7-8ατομα και τα σχετικά. Το ακριβώς αντίθετο. Και βλέπω 2000+φιλους με λαικς που δεν ξεπερνούσαν τα 150 στην καλύτερη σε όσα μου έδειξε. Συνήθως ήταν γύρω στα 80... Ένιωσα κάπως, ξενέρωσα να το πω, ότι τον νοιάζει το φαίνεσθαι.. Από την άλλη λέω μήπως το κάνει για να δείχνει έτσι τη δουλειά του,στο ινσταγκραμ δηλαδή εχει κυρίως έργα του, ελάχιστες δικές του εικόνες και αυτές ψαγμένες συνδεομενες με τέχνη, όχι τύπου ποζαρω κτλ. Στο Facebook δε γνωρίζω... Δεν ξέρω... Ίσως είναι δικό μου κόλλημα, θα ήθελα τη γνώμη σας(αυτος 42 εγώ 29)
5
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ... σόκ επειδή έχει insta και fb με τοσο κόσμο και ε και;καταρχήν οι ''φιλοι'' στα social media ,δεν ειναι φίλοι,εκτός ισως απο μερικους πραγματικους φίλους,οπως ειπες και εσυ στη δική σου περίπτωση 7-8.Το οτι παίρνει εναν Α-Β αριθμό likes δεν τον κάνει και κοινωνικό,απλά ανεβάζει κάτι το οποίο αρέσει σε κάποιο αριθμό ατόμων,είτε ειναι αυτο μια ωραία φωτό,ένα έργο του,κάτι αστείο κτλ,που το περίεργο;δεν σε καταλαβαίνω.Μάρεσει που το αναφέρεις κι'ολας.Ανεβάζει φωτό,αλλα όχι για να δείχνει τον εαυτο του αλλα κυρίως τη δουλειά του.Περνάς καλά μαζί του;,σου φέρεται εντάξει; αυτο να κοιτάξεις.Τα αλλα ειναι λεπτομέρειες.
Και εγώ θα ξενέρωνα, γιατί γράφεις πως είναι 42 και για να πιάσει κουβέντα άρχισε να σου μιλάει για insta. Λογικά το έκανε για να σου στείλει εκεί μελλοντικά. Από εκεί και πέρα, μόνη σου λες πως είσαι αντίθετη στα σοσιαλ(μαζί σου σε αυτό) , άρα είτε 1000 φίλους είχε είτε 50 νομίζω το ίδιο θα ένιωθες. Δικαίωμα σου να σε χαλάει η φάση, όμως αν όπως λες υπάρχει αμοιβαίο φλερτ, θα σου πρότεινα να δώσεις μια ευκαιρία. Δεν είναι δα και κομβικό σημείο, όπως π. χ. το να είναι ο ενας άθεος και ο άλλος χριστιανός. Εκεί λόγου χάρη αργά ή γρήγορα, ιδίως αν η σχέση προχωρήσει, θα προκύψουν αγεφυρωτες διαφωνίες.
Μας λες μόνη σου πως είναι επιχειρηματίας και το πιο πιθανόν να θέλει να πλασάρει τη δουλειά του στα media, λογικό. Ότι δεν έχει 7-8 φίλους όπως όλοι οι υποτιθέμενοι κοινωνικού και δημοφιλείς. Συγχρόνως μας λες πως έχει ένα κακομοίρικο να το πω facebook, στο οποίο έχει 2000 φίλους αλλά τα like που παίρνει στις photos δεν ξεπερνούν τα 150 και κατά μέσο όρο είναι μόνο 80. Δες καλύτερα λοιπόν με όλο το συμπάθειο ποιο άτομο από τα δυο σας μοιάζει να είναι του "φαίνεσθαι" και θα καταλάβεις τί εννοώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon