Πατέρας ανάγκαζε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με την μητριά του για να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία του

Πατέρας ανάγκαζε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με την μητριά του για να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία του Facebook Twitter
O Daniel Dowling μίλησε για την εμπειρία του μετά την καταδίκη του πατέρα του και της μητριάς του.
0

Στο προσκήνιο έρχεται πάλι η τραγική ιστορία με πατέρα που εξανάγκαζε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με την μητριά του προκειμένου να «θεραπεύσει» την ομοφυλοφιλία του. 

Ο Richard Dowling υποχρέωνε τον γιο του, Daniel, να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις με την σύντροφό του, Annette Breakspear, για αρκετά χρόνια, ενώ συχνά στην ερωτική συνεύρεση συμμετείχε και ο πατέρας. 

Σχεδόν δυο δεκαετίες μετά την κακοποίηση, ο 62χρονος πατέρας καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε ποινή φυλάκισης 5 ετών καθώς παραδέχθηκε την ενοχή στις κατηγορίες περί κακοποίησης ανηλίκου και άλλες που σχετίζονται με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, σύμφωνα με την Sunday Mirror.

Η 62χρονη σύντροφός του κρίθηκε επίσης ένοχη για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης, έχοντας κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί περισσότερες από 10 φορές μέχρι τον χωρισμό της από τον πατέρα του το 1996. 

Ο πατέρας ήθελε να σταματήσει τον Daniel να είναι γκέι

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πατέρας είπε πως ανάγκαζε τον γιο του να κάνει σεξ με την Breakspear, να παίρνει μέρος σε τρίο και με τους δύο και να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο στο σπίτι τους, προκειμένου να βεβαιωθεί πως δεν θα γινόταν γκέι. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο 62χρονος, «προσπαθούσα να τον φέρω στο σωστό δρόμο και να μην γίνει γκέι, επειδή υπήρχε κάτι σαν τάση να γίνει ομοφυλόφιλος». «Το μόνο που ήθελα ήταν να εξελιχθεί με τον σωστό τρόπο», πρόσθεσε στην κατάθεσή του. 

Η δικαστής είπε στον Richard Dowling: «Η διεστραμμένη αίσθησή σας για το σωστό και το λάθος επέτρεψαν το να πέσει θύμα εκμετάλλευσης από την τότε σύντροφό σας, όχι μια φορά αλλά ξανά και ξανά. Αποτύχατε να τον προστατεύσετε από την σεξουαλική συμπεριφορά του αρπακτικού που ήταν η συγκατηγορούμενή σας. Η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη. Η εκμετάλλευση είναι τερατώδης και η αλήθεια είναι πως ο ένας από εσάς ενεπλάκη σε ενεργή σεξουαλική κακοποίηση και ο άλλος συνέπραξε». 

Απευθυνόμενη στην Breakspear, η δικαστής είπε: «Για την δική σας διεστραμμένη σεξουαλική ικανοποίηση, μυήσατε αυτό το αγόρι σε έναν κόσμο που απείχε πολύ από εκείνον στον οποίο έπρεπε να βρίσκεται όλα αυτά τα ευαίσθητα χρόνια. 

Η σεξουαλική κακοποίηση του Daniel ξεκίνησε στη διάρκεια ενός παιδικού παιχνιδιού

Η κακοποίηση ξεκίνησε όταν σε ηλικία 3 ετών πατέρας και γιος έπαιζαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο ο Richard αποφάσισε να μετατρέψει στην παιχνίδι-στριπτίζ. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, η Breakspear ήταν εντελώς γυμνή.

Όπως κατέθεσε ο Daniel, «μου έδωσαν οδηγίες να αγγίξω και να φιλήσω το στήθος της. Ο μπαμπάς με ενθάρρυνε να το κάνω οπότε σκέφτηκα πως ήταν εντάξει». «Νομίζω πως εκείνη η νύχτα ήταν ένα τεστ του πώς θα αντιδρούσα επειδή μετά από αυτό ξεκίνησε η σεξουαλική επαφή», συνέχισε.

Μια από τις φορές, ο Richard είπε στον γιο του να πάει να δώσει στη μητριά του «ένα φιλί για καληνύχτα». «Πήγα μέσα στο δωμάτιό τους και ήταν γυμνή και δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι. Της έδωσα ένα φιλί και πήγα να φύγω αλλά εκείνη μου ζήτησε να την αγγίξω και να λύσω το ένα χέρι της. Κάναμε σεξ και μετά ήρθε ο μπαμπάς και συμμετείχε κι αυτός», θυμάται ο Daniel. 

Ένα άλλο παράδειγμα κακοποίησης ήταν όταν ο πατέρας του τον ανάγκασε να παρακολουθήσει πορνό πριν κάνει στοματικό έρωτα στην Breakspear, λέγοντάς του: «Έτσι το κάνεις». Όπως είπε ο Daniel, βλέπανε μαζί πορνό στο κρεβάτι και μετά έκαναν τρίο. «Εκείνη μου έδινε οδηγίες τι να κάνω. Μερικές φορές όταν ο μπαμπά δεν ήταν εκεί, μου ζητούσε να πάω στο δωμάτιό της για χάδια και σεξ», εξήγησε ο ίδιος. 

Ο Daniel δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το τραύμα

Ο Daniel Dowling, το θύμα της όλης υπόθεσης, που είναι ομοφυλόφιλος, λέει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το τραύμα από την κακοποίηση, σε σημείο που ακόμη και να μυρίσει έστω κι ελάχιστα το άρωμα της Breakspear, αυτό είναι ικανό να του ανοίξει ξανά τις πληγές. 

«Οι ελάχιστες θετικές αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας έχουν αμαυρωθεί μνήμες κακοποίησης», λέει ο Daniel, που σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα ενός ακόμη παιδόφιλου, με την αστυνομία να βρίσκει γυμνές φωτογραφίες του στο σπίτι του δράστη. 

Όταν προσπάθησε να καταγγείλει την συμπεριφορά του πατέρα και της συντρόφου του στην αστυνομία και απέτυχε, ο Daniel προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Τελικά 17 χρόνια μετά από εκείνη την πρώτη απόπειρα να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης, κατάφερε να μαγνητοφωνήσει κρυφά την παραδοχή του πατέρα του για την κακοποίηση και έδωσε το υλικό στην αστυνομία.  

Όπως είπε, δεν έχει μιλήσει στον πατέρα του εδώ και δυο χρόνια. «Ο μπαμπάς με πρόδωσε αντί να παραδεχθεί την ενοχή του. Για μένα έχει πεθάνει», είπε ο Daniel. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ