Βουλγαρία: Χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο - Δύο νεκροί

Βουλγαρία: Χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο - Δύο νεκροί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: ΕPA
0

Δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, στη Βουλγαρία. 

Μία χιονοστιβάδα καταπλάκωσε και σκότωσε δύο άτομα που έκαναν snowboard εκτός πίστας. Σύμφωνα με τον διευθυντή της βουλγαρικής υπηρεσίας Διάσωσης Βουνών, τον Εμίλ Νέσεφ, τα δύο άτομα ήταν μέλος μεγαλύτερης ομάδας που έκανε χειμερινά σπορ εκτός πίστας, κάτι που προκάλεσε τη χιονοστιβάδα. 

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν δυο Βούλγαρους νεκρούς και διέσωσαν ακόμη δυο άνδρες.

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν εκτεταμένες προειδοποιήσεις με πινακίδες για τους σκιέρ να αποφεύγουν συγκεκριμένα σημεία, που είναι ακόμα πιο επικίνδυνα εξαιτίας των μεγάλων χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών. 

Στο χιονοδρομικό βρίσκονται και αρκετοί Έλληνες,όπως αναφέρει το seleo.gr, ωστόσο ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν κάποιος έχει τραυματιστεί.

Πηγές του υπουργείο Εξωτερικών ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν αναφέρονται προς το παρόν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών από τη χιονοστιβάδα.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM