Κορωνοϊός: 738 κρούσματα σε 5 ημέρες στην Αττική - Οι «κόκκινες» περιοχές

Κορωνοϊός: 738 κρούσματα σε 5 ημέρες στην Αττική - Οι «κόκκινες» περιοχές Facebook Twitter
Κορωνοϊός: 738 κρούσματα σε 5 ημέρες στην Αττική - Οι «κόκκινες» περιοχές (Eurokinissi)
0

Συναγερμός για το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην Αττική με 738 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται ένα βήμα πριν το «κόκκινο» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, χθες, κατά την ενημέρωση των συντακτών αναφορικά με την πορεία της πανδημίας.

Μόνο, χθες καταγράφηκαν στην Αττική 174 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο ενώ ανησυχία προκαλεί και ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Ενδεικτικά, την 1η Αυγούστου 10 ασθενείς ήταν σε ΜΕΘ. Την 1η Σεπτεμβρίου 38, στις 11 Σεπτεμβρίου 52 άτομα ήταν στην εντατική και χθες, ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 79.

«Υγειονομική βόμβα» χαρακτηρίζεται το κέντρο της Αθήνας με τα Σεπόλια, την Κυψέλη, το Περιστέρι, τα Κάτω Πατήσια και τα Πετράλωνα, σύμφωνα με το Mega, να βρίσκονται στο «κόκκινο».

Σε απόλυτα νούμερα, την περασμένη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 212 κρούσματα στην Αττική, την Παρασκευή, 18 του μήνα, 164, το Σάββατο (19/9) 99 κρούσματα και την Κυριακή (20/9) 89, αντίστοιχα ενώ χθες τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αττική έφτασαν τα 174.

Υπενθυμίζεται δε, ό,τι από χθες, Δευτέρα, έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ, ειδικά πρόσθετα μέτρα στην Αττική, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά. Το αν θα λειτουργήσουν ή όχι, θα φανεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM