Κορωνοϊός: Κρούσμα στο ΣτΕ

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο ΣτΕ Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Κρούσμα στο ΣτΕ
0

Θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύτηκε μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο 66χρονος συμμετείχε στη σύνθεση της Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της περασμένης Παρασκευής, 2 Οκτωβρίου 2020.

Μετά τη γνωστοποίηση του επιβεβαιωμένου κρούσματος, η πρόεδρος του ΣτΕ, Μαίρη Σαρπ, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ακόμη, αναμένεται ορισμένοι σύμβουλοι Επικρατείας να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και ειδικά ο συνάδελφος του 66χρονου με τον οποία συστεγάζονται στο ίδιο γραφείο, οι σύμβουλοι Επικρατείας οι οποίοι καθόντουσαν κοντά του στην έδρα της Ολομέλειας της περασμένης Παρασκευής και όσοι άλλοι δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί του.

Ακόμη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του δικαστηρίου, αλλά να γίνει και ανίχνευση των επαφών του εν λόγω συμβούλου, που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Σε ανακοίνωσή του το ΣτΕ αναφέρει:

«Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM