Αίγυπτος: Συνελήφθη φωτογράφος έπειτα από φωτογράφιση χορεύτριας σε πυραμίδα

Αίγυπτος: Συνελήφθη φωτογράφος έπειτα από φωτογράφιση χορεύτριας σε πυραμίδα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Η αστυνομία συνέλαβε έναν φωτογράφο για ασέβεια, επειδή φωτογράφισε μια χορεύτρια στην πυραμίδα του Ζοζέρ, με κοστούμι που παραπέμπει στην αρχαία Αίγυπτο.

Αρχικά είχαν κυκλοφορήσει φήμες στα social media ότι συνελήφθη και το μοντέλο, η χορεύτρια Σάλμα αλ-Σίμι, η οποία δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τις πόζες της στη νεκρόπολη της Σακκάρα. Όμως, πηγή από τις αρχές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι συνελήφθη ο φωτογράφος.

«Ένας φωτογράφος συνελήφθη έπειτα από ιδιωτική φωτογράφιση με τη χορεύτρια Σάλμα αλ- Σίμι στον αρχαιολογικό χώρο», ανέφερε η εν λόγω πηγή. Τους τελευταίους μήνες δεκάδες influencers έχουν συλληφθεί στην Αίγυπτο για αναρτήσεις που δικαστές έκριναν προσβλητικές.


Τον Δεκέμβριο του 2018 είχαν προκληθεί σφοδρές αντιδράσεις όταν δημοσιοποιήθηκε βίντεο γυμνού ζευγαριού που ήταν στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα, ενώ για την υπόθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα που βοήθησαν το ζευγάρι να πάει εκεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο πρόσφατο όραμα του Ισραήλ για τη Γάζα έχει όνομα: Στρατόπεδο συγκέντρωσης

Διεθνή / Το πιο πρόσφατο όραμα του Ισραήλ για τη Γάζα έχει όνομα: Στρατόπεδο συγκέντρωσης

Αφού δεν μπορεί άμεσα να απελάσει μαζικά τους κατοίκους της Γάζας, το Ισραήλ φαίνεται αποφασισμένο να τους αναγκάσει να περιοριστούν σε μια κλειστή ζώνη – και να αφήσει τον λιμό και την απόγνωση να τελειώσουν τη δουλειά.
LIFO NEWSROOM