ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2021 | 01:00

ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ *cringe*

Χαιρετώ την πανέμορφη παρέα. Έγινε κάτι με τον κολλητό μου στο τελείως άκυρο. Τον είδα να γδύνεται και μου ήρθε κι εμένα. Είναι και καραντίνα και καταλαβαίνετε. Προφανώς και το έκανε επίτηδες. Εντωμεταξύ μου το παίζει και κουλ. Ότι και καλά δεν έγινε τίποτα. Ενώ τα σημάδια είναι ξεκάθαρα ότι όλο αυτό σήμαινε κάτι για εκείνον, όπως και για εμένα φυσικά. Το προσπερνάμε. Η φάση της ζωής αυτής, είναι σπίτι, διάβασμα γιατί τελειώνω το μεταπτυχιακό μου και γενικά πίεση από όλες τις πλευρές. Τα έτοιμα λεφτά τελειώνουν. Αν μέσα στους επόμενους 2 μήνες δεν έχω βρει δουλειά, δυστυχώς θα πρέπει να μετακομίσω στο πατρικό μου κάτι το οποίο δεν θέλουμε καθόλου. Γενικά, δεν είμαι και στη καλύτερη φάση της ζωής μου. Τα γκομενικά- φιλικά σε πολύ δύσκολες συνθήκες, τα οικονομικά στη χειρότερη τους φάση, μόνο το μεταπτυχιακό προχωράει για το οποίο έχω φτύσει αίμα και είμαι πολύ περήφανος. Γενικά είμαι αισιόδοξο άτομο αλλά και τι να το κάνεις; Την αισιοδοξία θα φας; Με την αισιοδοξία θα πληρώσεις τα ρεύματα και τους λογαριασμούς; ΟΧΙ! Σόρρυ για την γκρίνια αλλά εχθές έκλεισα τα 27 και με έχει πιάσει αυτό το: ΠΟΥ ΠΑΩ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΤΙ ΚΑΝΩ; ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΤΛ.Μπαίνω και στο tinder και δεν έχει βρεθεί τίποτα καλό. Ούτε γυναίκες, ούτε άντρες. Τι να πω... Χάλασε και το τιντερ. ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑΑΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣΣας ευχαριστώ και σας φιλώ!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν, το μεταπτυχιακό σας είναι ένα συν και, όσο πιο πολλές οι πιθανότητες να βρείτε απασχόληση στην ειδικότητα αυτή, τόσο μεγαλύτερο το συν, το οποίο θα λύσει και το βιοποριστικό ζήτημα.Κι ωστόσο, ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας τύχει, στη φάση που είστε; Εάν μετακομίσετε στο πατρικό σας, ναι, δεν είναι εύκολο να ζούμε με τους γονείς μας από την εφηβεία και μετά, αλλά κάπως θα μάθετε να συμβιώνετε, έστω και προσωρινά, ώσπου να ξανασταθείτε στα πόδια σας. Τα οικονομικά στενεύουν και από δουλειές βρίσκετε δύσκολα, απ' ό,τι κατάλαβα, στην παρούσα φάση. Στη χειρότερη, ποιες δουλειές είστε διατεθειμένος να κάνετε; Αν είστε αποφασισμένος πάση θυσία να μην ξαναμείνετε στο πατρικό σας, τότε... τα κακά μαντάτα είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να σερβίρετε και καφέδες στην πόλη που μένετε τώρα, προκειμένου να έχετε κάποια έσοδα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο μεν, καταλαβαίνω (αν ήταν να γίνετε σερβιτόρος, δεν θα επενδύατε στο μεταπτυχιακό σας), μα ως προσωρινή λύση απελπισίας, δείτε τι δυνατότητες έχετε. Ακόμα κι αν οι - σύντομα πρώην - συμφοιτητές σας τύχει να σας πετύχουν σε μια τέτοια δουλειά και σας σνομπάρουν, κρίμα σε αυτούς. Αν είναι να κυνηγήσετε το όνειρό σας έχοντας παράλληλα κάποια οικονομική αυτονομία, τότε, και λεμόνια να χρειαστεί να πουλάτε, τιμή σας μεγάλη.Ο κολλητός σας, αν συνεχίσει να κάνει ότι δεν έγινε τίποτα, έχοντάς το, όμως, κατά βάθος να τον καίει, τότε, πιστέψτε με, δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό εγωισμό. Τού δίνω μάξιμουμ τρίμηνο, εκεί θα φανεί εάν δεν μπορεί χωρίς εσάς ή το θεωρεί όλο αυτό ένα "λάθος."Εύχομαι να βρεθεί μια λύση και να πάνε μόνο προς το καλύτερο τα πράγματα για εσάς!
Scroll to top icon