Η Rihanna γιόρτασε την αποχώρηση Τραμπ βγάζοντας τα σκουπίδια: «Τα καταφέραμε Τζο»

Η Rihanna γιόρτασε την αποχώρηση Τραμπ βγάζοντας τα σκουπίδια: «Τα καταφέραμε Τζο» Facebook Twitter
0

Με ένα πρωτότυπο τρόπο γιόρτασε η Rihanna το ξεκίνημα της προεδρικής θητείας του Τζο Μπάιντεν -και το τέλος του Ντόναλντ Τραμπ: βγάζοντας έξω τα σκουπίδια. 

Λίγες μόλις ώρες μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, η 32χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το εξώφυλλο που είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Harper's Bazaar.

Στη φωτογραφία φορά μια μπλούζα με τη φράση «τέλος στο ρατσισμό με οποιονδήποτε τρόπο», μαύρα γυαλιά και ροζ ψηλοτάκουνα ενώ βγάζει έξω δυο σακούλες με σκουπίδια, τις οποίες κρατά στα χέρια. 

«Είμαι απλώς εδώ για να βοηθήσω», έγραψε η Rihanna στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας το hashtag #wediditJoe [σ.σ. τα καταφέραμε Τζο] με αφορμή το viral πλέον βίντεο της Κάμαλα Χάρις να ενημερώνει τον Μπάιντεν πως κέρδισε τις εκλογές το Νοέμβριο. 

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την αντίθεσή της με τις πολιτικές του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. 

Μετά την ψευδή ανακοίνωση νίκης του Τραμπ το βράδυ των εκλογών, έγραψε στο προφίλ της την φράση «Μέτρα κάθε ψήφο, θα περιμένουμε».

Η Rihanna γιόρτασε την αποχώρηση Τραμπ βγάζοντας τα σκουπίδια: «Τα καταφέραμε Τζο» Facebook Twitter

Επίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της δίπλα από ένα γκράφιτι που έλεγε «Fuck Trump», προσθέτοντας ένα hashtag αντίστροφης μέτρησης ως τις εκλογές.

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παίξει ένα από τα τραγούδια της σε μια προεκλογική συγκέντρωση το 2018, δεν δίστασε επίσης να εκφράσει ξανά την δυσαρέσκειά της. 

«Ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου θα βρισκόμασταν ποτέ σε μια από αυτές τις τραγικές συγκεντρώσεις», είχε γράψει τότε στο Twitter. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ