Viral η Άνγκελα Μέρκελ που ξέχασε τη μάσκα της μέσα στην γερμανική Βουλή [BINTEO]

Viral η Άνγκελα Μέρκελ που ξέχασε τη μάσκα της μέσα στην γερμανική Βουλή [BINTEO] Facebook Twitter
Viral η Άνγκελα Μέρκελ που ξέχασε τη μάσκα της μέσα στην γερμανική Βουλή (EPA)
0

Viral έγινε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά από την ομιλία της διάρκειας 22 λεπτών στη Bundestag, την περασμένη εβδομάδα, για τη μάχη της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της κατεβαίνει από το βήμα και κάθεται στη θέση της όταν ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει τη μάσκα της,

Το βίντεο των 10 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε με το hashtag #NousSommesTousMerkel, έχει προβληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια φορές στο Twitte.

Για λίγα δευτερόλεπτα, η Άνγκελα Μέρκελ κάθεται στο κάθισμά της, ως συνήθως. Έπειτα έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιεί τι έχει ξεχάσει.

Πανικοβάλλεται προς στιγμή και αμέσως πηγαίνει στο γρήγορα στο βήμα της Βουλής για να πάρει τη μάσκα της.

Η στιγμή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media και πολλοί είναι εκείνοι που συμπάσχουν λέγοντας ότι «όλοι το έχουμε πάθει κάποια στιγμή αυτό». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ