Eurovision 2021: Με περιορισμένο αριθμό θεατών ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ

Eurovision 2021: Με περιορισμένο αριθμό θεατών ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ Facebook Twitter
0

Με τη συμμετοχή κοινού θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Το γεγονός μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, επικαλούμενο μια απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης. Η διοργάνωση, με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter, επιβεβαίωσε πως ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Συγκεκριμένα η είσοδος στο Rotterdam Ahoy θα επιτραπεί σε 3.500 άτομα, περίπου το 20% της συνολικής χωρητικότητας. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους είχαν αγοράσει εκείνα του περυσινού διαγωνισμού. Όλοι οι θεατές θα πρέπει να ακολουθήσουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι διοργανωτές είχαν αναφέρει προηγουμένως ότι δεν ήταν σαφές εάν θα επιτρεπόταν η φυσική παρουσία κοινού στους ημιτελικούς και στους τελικούς της εκδήλωσης στις 18-22 Μαΐου, δεδομένου του συνεχιζόμενου υψηλού αριθμού μολύνσεων της Covid-19 στην Ολλανδία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ