Γουίλ Σμιθ: (Μάλλον) δεν είναι στη «χειρότερη φόρμα της ζωής του» - Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία των 5 εκατ. likes

Γουίλ Σμιθ: (Μάλλον) δεν είναι στη «χειρότερη φόρμα της ζωής του» - Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία των 5 εκατ. likes Facebook Twitter
Instagram
0

Μετά την φωτογραφία στο Instagram του Γουίλ Σμιθ χωρίς μπλούζα, με ένα σορτσάκι και την λεζάντα «Είμαι στη χειρότερη φόρμα της ζωής μου» έρχεται και η αποκάλυψη της ιστορίας πίσω από αυτήν.

Ο Γουίλ Σμιθ μπαίνει στο «Best Shape of My Life» μία νέα σειρά γυμναστικής χωρίς εγγραφή του YouTube, η οποία κάνει πρεμιέρα το 2022.

«Αυτή η νέα σειρά έξι μερών από την Westbrook Media και το YouTube Originals είναι η ιστορία του Γουίλ Σμιθ, ο οποίος στη μέση ηλικία, αναζητά να ξαναχτίσει το σώμα του και να το φέρει στην καλύτερη φόρμα της ζωής του» αναφέρει η ανακοίνωση της παραγωγής.

«Αυτή είναι η διασκεδαστική, αστεία, εμπνευσμένη, άγρια, ​​περιπετειώδης και βαθιά διασκεδαστική ιστορία του Σμιθ που προκαλεί τον εαυτό του να βελτιώσει κάθε πτυχή της φυσικής του κατάστασης, από την ευκινησία έως τη ενδυνάμωση και πολλά άλλα, σε συνεργασία με καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών αθλητών, επιστημόνων και ειδικών, αλλά και κορυφαίων δημιουργών του YouTube».

Ο ίδιος ανάρτησε βίντεο σήμερα φορώντας μόνο το εσώρουχό του και έγραψε στην λεζάντα πως «Αυτό είναι το σώμα που με συντρόφευσε σε μια ολόκληρη πανδημία Λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώθω καλύτερα. Όχι άλλα muffins τα μεσάνυχτα… αυτό είναι! Μπείτε στο «best shape of my life»!!!!! Συνεργασία με το @YouTube για να επαναφέρω την υγεία και την ευεξία μου. Ελπίζω να λειτουργήσει!».

Ο Σμιθ τον τελευταίο καιρό ήταν στο προσκήνιο με τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, Amend, αλλά και το reunion του Fresh Prince στο HBO Max.

Παράλληλα, στο Bad Boys for Life ήταν ο πρωταθλητής του box office του 2020 και αναμένεται να βρεθεί στην κούρσα των βραβείων της επόμενης σεζόν, αφού θα υποδυθεί τον πατέρα των Venus και Serena Williams, στο King Richard ενώ η επερχόμενη ταινία του Emancipation πωλήθηκε στην Apple για πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια.

Mε πληροφορίες του EntairtainmentTonight/Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM