Μαγιόρκα: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της

Μαγιόρκα: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μια Γερμανίδα, που φέρεται να σκηνοθέτησε τον θάνατό της και να εγκαταστάθηκε στη Μαγιόρκα, εντοπίστηκε χάρη στον σκύλο της.

 

Η 47χρονη είναι ύποπτη για υπεξαίρεση ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν, στο Ροστόκ. Η γερμανική εταιρεία άρχισε να έχει υποψίες όταν οι γονείς της γυναίκας ανέφεραν πως σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, τον Μάρτιο του 2020.

 

Έτσι, η εταιρεία προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ, οι οποίοι εξετάζοντας τους λογαριασμούς της στα social media βρήκαν πως η γυναίκα είχε ένα κανίς. Έπειτα από έρευνες, την εντόπισαν σε μια βίλα στη Σάντα Πόνσα.

 

Σε αυτό τους βοήθησε ο εντοπισμός ενός άνδρα που είχε βγάλει βόλτα έναν τέτοιο σκύλο, μια ράτσα που δεν συναντάται πολύ συχνά στη Μαγιόρκα.

 

Τελικά η Γερμανίδα- που ζούσε στη Μαγιόρκα με πλαστά έγγραφα- συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης. Η 47χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό της.

 

Με πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM