Ισπανία: Ποινή φυλάκισης 15 ετών σε 28χρονο που δολοφόνησε και έφαγε τη μητέρα του

Ισπανία: Ποινή φυλάκισης 15 ετών σε 28χρονο που δολοφόνησε και έφαγε τη μητέρα του Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας στην Ισπανία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 ετών, καθώς δολοφόνησε τη μητέρα του και έφαγε μέλη της. 

Ο 28χρονος Αλμπέρτο Σάντσες Γκόμες συνελήφθη το 2019, όταν η αστυνομία βρήκε ανθρώπινα μέλη γύρω από το σπίτι της μητέρας του, κάποια από αυτά σε πλαστικά δοχεία. 

Το δικαστήριο απέρριψε το επιχείρημα του μητροκτόνου ότι βίωνε ψυχωσικό επεισόδιο τη στιγμή της δολοφονίας. Έτσι, θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών για τη δολοφονία και άλλους πέντε μήνες για βεβήλωση νεκρού. 

Επίσης, το δικαστήριο διέταξε τον Σάντσες Γκόμες να καταβάλει αποζημίωση ύψους 60.000 ευρώ στον αδελφό του. 

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του θύματος στην ανατολική Μαδρίτη τον Φεβρουάριο του 2019, όταν φιλικό πρόσωπο εξέφρασε ανησυχία για την Μαρία Σολεδάδ Γκόμες. Ο γιος της- 26 ετών τότε- την στραγγάλισε κατά τη διάρκεια ενός καβγά. 

Στη συνέχεια, τεμάχισε τη μητέρα του και τις επόμενες δύο εβδομάδες έφαγε κομμάτια της σορού της, ενώ άλλα τα έδωσε στον σκύλο του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ήταν γνωστός στις αρχές, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του απέναντι στη μητέρα του, όπως και ότι όταν συνελήφθη είχε παραβιάσει περιοριστικά μέτρα.  


Με πληροφορίες από BBC 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM