Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί παράτησε την υποκριτική: «Νιώθω ολοκληρωμένη»

Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί παράτησε την υποκριτική: «Νιώθω ολοκληρωμένη» Facebook Twitter
0

Η Κάμερον Ντίαζ μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από την υποκριτική. 

Η 48χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Hart to Heart, όπου και εξήγησε ότι η υποκριτική έπαιρνε πολύ χρόνο από την ζωή της. 

«Γιατί η Κάμερον Ντίαζ αποσύρθηκε από τον κόσμο της υποκριτικής;», ρώτησε ο 42χρονος παρουσιαστής. «Τι σε οδήγησε να σταματήσεις;». 

Η Ντίαζ απάντησε λέγοντας πως, «όταν κάνεις κάτι σε υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια κομμάτια σου ανήκουν στον κόσμο», προσθέτοντας ότι άρχισε να συνειδητοποιεί περίπου στην ηλικία των 40 ετών όπως «υπήρχαν τόσα κομμάτια της ζωής μου, που δεν άγγιζα καν και δεν διαχειριζόμουν». 

«Έχει πλάκα, λατρεύω την υποκριτική», ανέφερε, σημειώνοντας λίγο αργότερα ότι ήθελε να απλοποιήσει περισσότερο την καθημερινότητά της. 

«Προσωπικά, απλώς ήθελα αλήθεια να διαχειρίζομαι εγώ την ζωή μου. Η καθημερινότητά μου είναι κυριολεκτικά ό,τι μπορώ να κάνω μόνη μου», είπε, τονίζοντας πως μετά την αλλαγή, «νιώθω πλέον ολοκληρωμένη». 

Η Κάμερον Ντίαζ εξήγησε επίσης πως από τότε που αποσύρθηκε από την υποκριτική, έχει χρόνο «για όλα εκείνα τα πράγματα που πριν δεν προλάβαινα»- όπως την γνωριμία με τον σύζυγό της, Benji Madden και την δημιουργία οικογένειας. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη τον Δεκέμβριο του 2019. 

Τον περασμένο Μάρτιο, είχε πει στο Yahoo Finance Presents πως ήδη έχει αγγίξει «το 100%» της υποκριτικής καριέρας της, «οπότε απλώς είναι μια διαφορετική φάση της ζωής μου τώρα».

«Είμαι εδώ και με γεμίζει περισσότερο από κάθε άλλο στη ζωή. Η οικογένεια, ο γάμος είναι απλώς ό,τι καλύτερο», ανέφερε. «Δεν έχω αυτό που χρειάζεται για να γίνει όπως πρέπει μια ταινία», πρόσθεσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM
Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Διεθνή / Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Με δηλώσεις του μέσω Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι που θα εκδιωχθούν από τη Γάζα ώστε να ανοικοδομηθεί από τις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν «σε καινούρια σπίτια»
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ανέφερε: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει κάθε εκκρεμή δέσμευση προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
LIFO NEWSROOM