Ρωσία: Έκρηξη σε αστικό λεωφορείο- Μια γυναίκα νεκρή, 18 τραυματίες [ΒΙΝΤΕΟ]

Ρωσία: Έκρηξη σε αστικό λεωφορείο- Μια γυναίκα νεκρή, 18 τραυματίες [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον μια γυναίκα έχασε τη ζωή της -υπέκυψε αφού διακομίστηκε σε νοσοκομείο- και άλλοι 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, σε έκρηξη λεωφορείου στη Ρωσία.

Η έκρηξη σημειώθηκε περί τις 21:30 χθες, Πέμπτη σε μικρό αστικό λεωφορείο στην πόλη Βορόνεζ, 500 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ώρα της έκρηξης, το μικρό λεωφορείο είχε σταθμεύσει στο κέντρο της πόλης, είχε επιβιβάσει και την τελευταία επιβάτιδά του και ήταν σχεδόν πλήρες, με περίπου 35 επιβάτες.

Αρχικά, ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την πληροφορία ότι επρόκειτο για έκρηξη φιάλης υγραερίου που τροφοδοτούσε τον κινητήρα του λεωφορείου, ωστόσο αργότερα εκπρόσωποι της εταιρείας όπου ανήκει το όχημα, όπως και ο οδηγός, διαβεβαίωσαν ότι ο κινητήρας λειτουργεί με πετρέλαιο ντίζελ ως καύσιμο, όχι υγραέριο.

Η υπηρεσία Τύπου του Δήμου της πόλης ανακοίνωσε ότι ερευνώνται όλες οι εκδοχές. Διενεργείται ποινική έρευνα από την Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας.

Ο Σεργκέι Σοκολόφ, αναπληρωτής κυβερνήτης της περιφέρειας του Βορόνεζ, σημείωσε πάντως ότι «προς το παρόν, τίποτε δεν υποδεικνύει ότι μπορεί να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια».

Ρωσία: Έκρηξη σε αστικό λεωφορείο- Μια γυναίκα νεκρή, 18 τραυματίες [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Αλεξάντρ Γκούσεφ, ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι εργάζονται στον τόπο της έκρηξης οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ δόθηκε εντολή να ελεγχθούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν εγκαταλελειμμένες αποσκευές ή ύποπτες κινήσεις επιβατών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM