Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος μετά από επιχείρηση κατεδάφισης στο Καλό Λιβάδι

Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς Facebook Twitter
0

Με τη διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθη ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, μετά από μήνυση επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Καλό Λιβάδι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα ξημερώματα της Τρίτης ο δήμαρχος πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις στην παραλία Καλό Λιβάδι, τις οποίες οργάνωσαν οι κάτοικοι «για να καθαρίσει η παραλία από αυθαιρεσίες.»

Τρία σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής γκρέμισαν εγκαταστάσεις που φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής, τρεις ώρες αφότου εξέπνευσε η πενθήμερη προθεσμία που του είχε δοθεί. 

Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι έδωσαν εντολή και μπουλντόζες καθάρισαν την περιοχή, υλοποιώντας την «ομόφωνη  απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου», σύμφωνα με το τοπικό cyclades24.gr

Διαδικασία αυτόφωρου έχει κινηθεί και για τους αντιδημάρχους που βρέθηκαν στο σημείο Αλέκο Κουκά, Ιάκωβο Δακτυλίδη και Ντίνα Σαμψουνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM