Αρναούτογλου: «Καιρικό σασπένς» για τις προγνώσεις μετά τις 15 Νοεμβρίου

Αρναούτογλου: «Καιρικό σασπένς» για τις προγνώσεις μετά τις 15 Νοεμβρίου Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Αντικρουόμενες φαίνεται πως είναι οι προγνώσεις για τον καιρό ειδικά μετά τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κάποιες προβλέψεις δείχνουν βαρυχειμωνιά ενώ κάποιες άλλες άνοιξη. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα «αν και συμφωνούν σε γενικές γραμμές για την εξέλιξη του καιρού της ερχόμενης εβδομάδας, διαφωνούν αρκετά όσον αφορά στην εξέλιξη αυτού από τις 15 Νοεμβρίου και μετέπειτα».

Όπως αναφέρει, «το ευρωπαϊκό μοντέλο (ΕCMWF) για τις 15 Νοεμβρίου προβλέπει τη δημιουργία ενός βαρομετρικού χαμηλού σχεδόν πάνω από την Ελλάδα και κάθοδο αρκετά ψυχρών, χειμωνιάτικου τύπου, αέριων μαζών κυρίως όμως για τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας».

Από την άλλη, «το αμερικανικό μοντέλο (GFS) προβλέπει τη δημιουργία  βαρομετρικού χαμηλού πολύ πιο δυτικά από την Ελλάδα και θερμότερες-ανοιξιάτικες αέριες μάζες».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM