Λευκός Οίκος: Επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου με την Ψάκι και δημοσιογράφο - «Δεν είναι αποτελεσματικό να ουρλιάζεις»

Επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου: Η Τζεν Ψάκι τσακώνεται με δημοσιογράφο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, και ενός δημοσιογράφου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των ΜΜΕ την Πέμπτη για την πορεία της πανδημίας και της μετάλλαξης «Όμικρον».

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος κατηγόρησε την Τζεν Ψάκι ότι είπε ψέματα για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επέβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, σε οκτώ αφρικανικές χώρες λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

Ο λόγος για τον Σάιμον Ατέμπα της «Today News Africa», ο οποίος άρχισε να φωνάζει «αυτό που λέτε είναι ψέματα». Η Τζεν Ψάκι έδωσε το λόγο σε άλλη δημοσιογράφο, προκειμένου να απευθύνει ερώτηση, εξηγώντας με έντονο ύφος στον Σάιμον Ατέμπα όχι έχει ήδη απαντήσει στην ερώτησή του.

Ωστόσο, ο Ατέμπα επέμενε και εκείνη τον επέπληξε.

«Δεν είναι αποτελεσματικό να ουρλιάζεις μπροστά στους συναδέλφους σου εδώ μέσα», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου. «Ας — ας — αφήσουμε την Πάτσι να κάνει την ερώτηση».


Νωρίτερα η Ψάκι είχε δηλώσει πως η ειδική επιτροπή είχε συμβουλέψει τον Μπάιντεν να θέσει περιορισμούς σε μια σειρά χωρών που εντοπίζονται κρούσματα της Όμικρον -ειδικά στη Νότια Αφρική - τονίζοντας πως η λίστα των χωρών θα αξιολογείται καθημερινά.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Οι οικογένειες όσων εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι στη Γάζα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους μετά τις αναφορές για την πιθανή δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς
LIFO NEWSROOM