Ο Έλον Μασκ μοιράστηκε τα 50 πράγματα που πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά

Ο Έλον Μασκ μοιράστηκε τα 50 πράγματα που πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά Facebook Twitter
Πηγή: Getty Images.
0

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Έλον Μασκ αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα 50 πράγματα που πιστεύει ότι «πρέπει να διδάσκονται σε όλους σε νεαρή ηλικία».

Πιο συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε  ένα infographic με τίτλο «50 συμπεριφορικές προκαταλήψεις που πρέπει να γνωρίζετε για να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας». Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε ότι όσα αναγράφονται «πρέπει να διδάσκονται σε όλους από νεαρή ηλικία».

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την «προκατάληψη της εξουσίας», η οποία περιγράφεται ως ότι «εμπιστευόμαστε και επηρεαζόμαστε συχνότερα από τις απόψεις των προσώπων που κατέχουν εξουσία» και το «φαινόμενο του προβολέα» που μας κάνει να εστιάζουμε πολύ στο πως βλέπουν οι άλλοι την εμφάνισή μας και την οικονομική μας κατάσταση. 

Άλλη προκατάληψη έχει να κάνει με τη λεγόμενη «ψηφιακή αμνησία» που σημαίνει ότι χουμε την τάση να ξεχνάμε πληροφορίες που αναζητούνται εύκολα στις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, με αποτέλεσμα να μη την κάνουμε «κτήμα» μας. 

Ο δισεκατομμυριούχος έχει συνολικά έξι παιδιά με το μεγαλύτερο να έχει φτάσει στην ηλικία της εφηβείας. Το 2020, απέκτησε έναν γιο με την τραγουδίστρια Γκράιμς, δίνοντάς του το όνομα X AE A-XII. Έχει επίσης πέντε έφηβους γιους με την πρώην σύζυγό του Τζάστιν Γουίλσον.

Με πληροφορίες από News.com.au


 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM
Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM