«Έκανα κάτι πραγματικά κακό»- Ο Γκόρντον Ράμσεϊ περιγράφει τη στιγμή που «εμφανίστηκε» σε ραντεβού της κόρης του

«Έκανα κάτι πραγματικά κακό»- Ο Γκόρντον Ράμσεϊ περιγράφει τη στιγμή που «εμφανίστηκε» σε ραντεβού της κόρης του Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ δεν είναι αυστηρός μόνο στην κουζίνα. Οι «κριτικές» του είναι ιδιαίτερα σκληρές και σε ό,τι αφορά τα προσωπικά των παιδιών του. 

Ο διάσημος σεφ περιέγραψε σε συνέντευξη πώς «εμφανίστηκε» απρόσκλητος σε ραντεβού της μεγαλύτερης κόρης του, της 23χρονης Μέγκαν, και έκανε τον σύντροφό της να «τρέμει». Άνδρας τον οποίο «στόλισε» με διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. 

Μιλώντας στο The Kelly Clarkson Show περιέγραψε τι συνέβη όταν έκανε βιντεοκλήση στον σύντροφο της κόρης του, την ώρα που είχαν βγει για δείπνο. 

«Έκανα κάτι πραγματικά άσχημο την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μέγκαν άρχισε να ξαναβλέπει τον πρώην σύντροφό της και το όνομά του είναι Μπάιρον», είπε αρχικά, χαρακτηρίζοντας «λίγο ξενέρωτο» τον εν λόγω άνδρα. 

Δεν σταμάτησε εκεί όμως. «Θες ένας άνδρας να βγαίνει με την κόρη σου και ήταν απλά λίγο αξιολύπητος», συμπλήρωσε. 

«Ήθελα να σκοτώσω τον μικρό μα@@@@! Δεν κάνω πλάκα, βρήκα το τηλέφωνό του από τη μικρότερη κόρη μας, την Τίλι. Μου το έδωσε και μου είπε “Μπαμπά, μην κάνεις τίποτα”. Της απάντησα “Όχι, απλά δώσ’το μου, αν συμβεί κάτι χρειάζομαι το τηλέφωνό του στο κινητό μου”», περιέγραψε. 

Προφανώς, δεν το ζήτησε μόνο για αυτό. Ο Ράμσεϊ εξήγησε ότι περίμενε να ανακαλύψει πότε η κόρη του θα βγει για δείπνο με τον συγκεκριμένο άνδρα και τον κάλεσε με FaceTime. «Απάντησε το τηλέφωνο και έτρεμε. Είπα “Μπάιρον, εγώ είμαι, όχι ο μελλοντικός πεθερός σου, μικρέ ξεφτίλα!”. Έσκυψε η Μέγκαν, και μου το έκλεισε, κάτι που ήταν τόσο αγενές!», συμπλήρωσε ο σεφ.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM