Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες Facebook Twitter
0

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες παρουσιάζουνζωντανά τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ο Μπερντές», στη μουσική σκηνή Αυλαία την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012.

Το ιδρυτικό μέλος, στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ των Ενδελέχεια με τη νέα του, πλέον, επί σκηνής ιδιότητα ως ερμηνευτής, σε ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά, που κυκλοφόρησε από τη Universal το Μάιο.

Δε θα λείψουν και τραγούδια από την προηγούμενη δουλειά του με τίτλο  «Ευδαίμονες» -με την οποία και μας είχε συστήσει τη νέα του μουσική παρέα- τραγούδια όπως το παιχνιδιάρικο «Αν... ήτανε οι μπάμιες κρουασάν», αλλά και τα εμβληματικά «Φοβάμαι» και «Αθήνα».

Παράλληλα θα ακουστούν και παλιότερες συνθέσεις του από την εποχή των Ενδελέχεια, προσαρμοσμένες στο νέο ήχο του δημιουργού. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν επιλεγμένες διασκευές από το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς όρια και ταμπέλες.

Πρόκειται για ένα τρίωρο πρόγραμμα ποικίλων διαθέσεων και εικόνων. Μαζί του οι Ευδαίμονες, ένα μουσικό σχήμα υψηλής μουσικής αισθητικής και άποψης που αποτελούν οι: Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Εύα Λαύκα (τραγούδι), Θανάσης Σολούκος (ακορντεόν, πιάνο), Σταύρος Αναστασιάδης (κοντραμπάσο), Γιώργος (bro) Μητσοτάκης (τύμπανα). Συμμετέχουν φιλικά: Αλέξανδρος Καστανιώτης (γκάιντα, καβάλι), Γιώργος (Faustenberg) Παυλής (τρομπέτα).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ