Ο Χάρης Αντωνίου Unplugged @ ZAF!

Ο Χάρης Αντωνίου Unplugged @ ZAF! Facebook Twitter
0

O Χάρης Αντωνίου νικητής του X-Factor 3 είναι έτοιμος και πάλι να ανέβει στην σκηνή του ZAF σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που συνδέει την Jazz, Soft Rock και την Pop!
Το concept είναι πολύ απλό : να ξαφνιάσει το κοινό ευχάριστα, με τις πιο γνωστές και αγαπημένες μας επιτυχίες με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Παίρνει γνωστά τραγούδια και τα συνδέει, τα αλλάζει και τα κάνει αγνώριστα δίνοντάς τους ένα funky αέρα.Από τα ‘διεθνή’ Sorry Seems To Be The Hardest Word και Teenage Dream μέχρι τα ‘εγχώρια’ ‘Ελα ‘Ηλιε Μου, Τρένο Φάντασμα κ.α. ο Χάρης και η μπάντα του σπάνε τα όρια τους για πάνω από 2 ώρες
Σαξόφωνο, keys και κιθάρα συνθέτουν το σχήμα του που ξεκινάει mid tempo (για ζέσταμα), ανεβαίνει σε funk τύπου Stevie Wonder (για ξέσπασμα), διακόπτεται με ένα solo μίνι ακουστικό σετ με κομμάτια όπως τα I’m Yours/Σ’εχω Ερωτευτεί και What About Now (για διάλειμμα) και κορυφώνεται με ένα ποτ πουρί όπου το Wonderwall συναντάει το Μοναξιά μου Όλα (για τελείωμα).
Με στόχο να ξυπνήσει τα κοιμισμένα αισθήματα των ακροατών, είτε είναι μελαγχολικά (βλέπε Blower’s Daughter) είτε πιο χαρούμενα (Τhis Love) δημιουργεί μια συνεχόμενη ζωντανή εμπειρία με σκοπό να αισθανθεί ο καθένας τον ρυθμό μέσα του ή, όπως προτιμάει να λέει, το ‘groove’ της μουσικής.

Keys – Γιώργος Κουρέλης
Κιθάρα – Σταύρος Σιαμτάνης



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ