Αποκαλύψεων συνέχεια στην πολύκροτη δίκη Ντεπ – Χερντ: «Οι ισχυρισμοί της ήταν καταστροφικοί για την καριέρα του»

Αποκαλύψεων συνέχεια στην πολύκροτη δίκη Ντεπ – Χερντ: «Οι ισχυρισμοί της ήταν καστροφικοί για την καριέρα του» Facebook Twitter
0

Η δίκη για τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ συνεχίζεται στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που υπάρχουν πληροφορίες πως η ηθοποιός απέλυσε το σύνολο της ομάδας που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της. 

Μετά την καταγγελία που έκανε η Χερντ κατά του Ντεπ το 2016 για ενδοοικογενειακή βία, η καριέρα του ηθοποιού ακολούθησε φθίνουσα πορεία, όπως έχει τονίσει η πλευρά του στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

Ο ατζέντης του Ντεπ, Τζακ Γουίγκμαν, κατέθεσε ενόρκως πως το 2017 γύρισε πέντε ταινίες και κέρδισε 35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2018 μόλις δύο ταινίες και τα κέρδη του ανήλθαν σε 4 εκατομμύρια. Μάλιστα, σε μία αναγκάστηκε να εργαστεί άνευ αμοιβής για να μπορέσει να γυριστεί τελικά. 

Η Disney, που ετοίμαζε μία έκτη ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Ντεπ να ενσαρκώνει τον Καπετάνιο Τζακ Σπάροου, «ακολούθησε άλλο δρόμο», είπε ο ατζέντης. 

«Δεν κατάφερα να σώσω τους Πειρατές για τον Τζόνι» επεσήμανε και συμπλήρωσε πως μετά την καταγγελία της Χερντ για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση κατέστη πολύ δύσκολο να βρει στούντιο που ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Ρίτσαρντ Μαρκς, ο οποίος εργάζεται στον χώρο του θεάματος, δήλωσε πως οι ισχυρισμοί της Χερντ δημιούργησαν μία νοοτροπία «ακυρώστε τον Ντεπ». 

«Ο Τζόνι Ντεπ έχει μία φήμη ότι είναι ο Τζόνι Ντεπ. Όταν τον προσλαμβάνεις, τον προσλαμβάνεις όπως είναι - και αυτό συμπεριλαμβάνει το ότι αργεί» είπε και συνέχισε: «Το Χόλιγουντ ανέχεται συμπεριφορές ντίβας και ναρκωτικά μόνο όταν εμπλέκονται χρήματα, μεγάλα αστέρια και τέχνη».

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, ειδικά με το κίνημα #MeToo δεν θα ήθελες να προσλάβεις έναν ηθοποιό ο οποίος έχει "ακυρωθεί". Αυτή τη στιγμή το αποκορύφωμα της αρνητικότητας στο Χόλιγουντ είναι να κατηγορηθεί κάποιος για ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική κακοποίηση». 

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο Τράβις ΜακΓκίβεν, μέλος της ομάδας ασφαλείας του Ντεπ, ο οποίος είχε συχνά τη νυχτερινή βάρδια. 

Όπως είπε, ένα βράδυ τον Απρίλιο του 2016 είδε τη Χερντ να χτυπάει τον Ντεπ στο πρόσωπο με μπουνιά. Ακόμα, εκείνη τού πέταξε ένα κουτάκι Red Bull από τον δεύτερο όροφο της έπαυλής τους, χτυπώντας τον από την πλάτη. 

«Μετά πέταξε μία τσάντα, τον έφτυσε, πολύ βιτρολί (σ.σ. λεκτικό)» κατέθεσε και είπε πως χρησιμοποιούσε κάθε είδους βρισιά σε βάρος του. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερουσιαστής «σπάει» κάθε ρεκόρ με ομιλία άνω των 25 ωρών κατά του Τραμπ - «Έφυγε κουτσαίνοντας»

Διεθνή / Γερουσιαστής «σπάει» κάθε ρεκόρ με ομιλία άνω των 25 ωρών κατά του Τραμπ - «Έφυγε κουτσαίνοντας»

Ο Κόρι Μπούκερ στεκόταν όρθιος στο βήμα για περισσότερο από μία ημέρα, πίνοντας μόνο νερό, απαριθμώντας τις επιπτώσεις της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ μέχρι σήμερα
LIFO NEWSROOM
Ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων διαφεύγει στη Μόσχα καθώς οι Αρχές εντείνουν τις προσπάθειες σύλληψής του

Διεθνή / Ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων διαφεύγει στη Μόσχα καθώς οι Αρχές εντείνουν τις προσπάθειες σύλληψής του

Η Μόσχα έχει μακρά παράδοση αδιαφορίας προς τα εντάλματα της Interpol, όταν πρόκειται για πρόσωπα με πολιτική σημασία ή συμμαχική στάση απέναντι στο Κρεμλίνο
LIFO NEWSROOM
Τα νομοσχέδια κατά των τρανς στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο «ακραία», προειδοποιεί φιλανθρωπική οργάνωση

Διεθνή / Τα νομοσχέδια κατά των τρανς ατόμων στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο «ακραία»

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 1.570 προτεινόμενα νομοσχέδια που στοχεύουν στα δικαιώματά τους, με 527 μόνο τους πρώτους τρεις μήνες του 2025
LIFO NEWSROOM