Ρόδος: Κυνηγοί εντόπισαν τραυματισμένο ελάφι και το διέσωσαν

Ρόδος: Κυνηγοί εντόπισαν τραυματισμένο ελάφι και το διέσωσαν Facebook Twitter
0

Μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου εντόπισαν τραυματισμένο ελάφι, το οποίο διέσωσαν. 

Το αρσενικό ελάφι, που ήταν τραυματισμένο, εντοπίστηκε σε κτήμα στον Αρχάγγελο Ρόδου από νέους κυνηγούς. Οι συγκεκριμένοι ειδοποίησαν το Δασαρχείο που τους έδωσε οδηγίες και στη συνέχεια μετέφεραν το ζώο στον χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου. 

Στο σημείο κλήθηκε η κτηνίατρος του δήμου Ρόδου, η οποία φρόντισε το ελάφι. Το ζώο παραμένει στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου, όπου του παρέχεται η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία του. 

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος συνεχάρη τους κυνηγούς «για την αξιέπαινη πράξη τους, που αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση». 

Ρόδος: Κυνηγοί εντόπισαν τραυματισμένο ελάφι και το διέσωσαν Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ