Ειρήνη, πώς κατάφερες να κερδίσεις 100.000 followers στο TikTok;

Τικ τόκερ Facebook Twitter
Αν και στα βίντεό της εξιστορεί κυρίως τραγελαφικές και άτυχες στιγμές της καθημερινότητάς της, της συμβαίνουν και πολλά ευτυχή γεγονότα, όπως, καλή ώρα, το σπίτι που βρήκε, το ραδιόφωνο και η αγάπη του κόσμου. Φωτ.: Άννα Κόκορη/LIFO
0

Το ΤikTok, η νέα «τρέλα των νέων», έχει καθιερωθεί πλέον ως η δημοφιλέστερη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης η οποία είναι διαθέσιμη σε 155 χώρες, με 1 δισ. βίντεο να περνούν από τις οθόνες των χρηστών καθημερινά. Το ΤikTok είναι παντού, είναι εθιστικό, ανάλαφρο και αστείο. Είναι ίσως το μοναδικό μέσο δικτύωσης που έχει καταφέρει να αποκαθηλώσει τη φιλτραρισμένη, υπέρλαμπρη τελειότητα των influencers και να την αντικαταστήσει με νέους της διπλανής πόρτας.

Η Ειρήνη Αντωνοπούλου ή panathema_se στα social είναι η απόδειξη του πώς ένα απλό, λαϊκό κορίτσι που του συμβαίνουν συνέχεια ευτράπελα, χωρισμοί και απογοητεύσεις μπορεί να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με το χιούμορ, την ειλικρίνεια και την απλότητά του. 

Ο λογαριασμός της στο ΤikTok μετράει τον τελευταίο έναν χρόνο 100.000 ακολούθους και, όπως η ίδια παραδέχεται, είναι κάτι που κατάφερε μόνη της εντελώς, βάζοντας απλώς την κάμερα απέναντί της και καταγράφοντας σε μίνι βίντεο εμπειρίες από την καθημερινότητά της. Ταχύτητα, αυθεντικότητα, αυθορμητισμός και μια απίθανη πρόβα είναι στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν και την κάνουν δημοφιλή, καθώς και το γεγονός ότι μιλάει για θέματα που όλοι μας βιώνουμε και με τα οποία μπορούμε να ταυτιστούμε. 

Το καλύτερο σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι ότι έχουν μιλήσει με ωραίο τρόπο για την ανατροφή μου. Τότε παίρνω λίγη χαρά παραπάνω γιατί ο άνθρωπος που είμαι οφείλεται μόνο σ' εμένα. Είναι ένα δικό μου στοίχημα, γιατί στην ουσία έχω μεγαλώσει μόνη μου.

Με όσα παθαίνει μάς φτιάχνει το κέφι, γιατί έχει βρει τρόπο να τα μετατρέπει σε κάτι αστείο.

Συνάντησα την Ειρήνη ένα πρωί στο κέντρο της Αθήνας και πήγαμε βόλτα. Απίστευτο το πόσα κοινά βρήκαμε και πόσο άνετα ένιωσα γνωρίζοντάς την. Αληθινή, ειλικρινής, ανοιχτή, πρόθυμη να μιλήσει για ό,τι δύσκολο έχει περάσει στη ζωή της, με μπόλικο αυτοσαρκασμό και μια ιδιαίτερη ευφυΐα που την αντιλαμβάνεσαι από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Τικ τόκερ Facebook Twitter
Η ίδια παραδέχεται ότι μπορεί να μην ασχολείται πολύ με τα social, αλλά θα της άρεσε να γίνει αναγνωρίσιμη και μέσα από τη δουλειά της να προσφέρει στον κόσμο και να βοηθά. Φωτ.: Άννα Κόκορη/LIFO

«Το ΤikTok το ξεκίνησα μετά τον χωρισμό μου. Ήμουν χάλια μια μέρα και εκεί που καθόμουν στον καναπέ άνοιξα την κάμερα και άρχισα να μιλάω μόνη μου σαν την τρελή. Άρχισα να με τραβάω βίντεο, λέγοντας ασυναρτησίες. Εγώ έκλαιγα τον "μακαρίτη" και σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται κόσμος. Ύστερα ήρθε και η δουλειά μου σε ένα σούπερ μάρκετ και ξεκίνησα να λέω πράγματα που συμβαίνουν εκεί με τους πελάτες και τα βίντεο άρχισαν να γίνονται δημοφιλή. Ο λογαριασμός ανέβηκε σε έναν χρόνο, φαντάσου. Ούτε το έσπρωξα ούτε έκανα κολάμπ με άλλους ΤikTokers, απλώς πήγε τρένο μόνο του», μου λέει. 

Έτσι κάπως ξεκίνησε η πρώτη της επαφή με τον κόσμο στο διαδίκτυο, από μια ερωτική απογοήτευση. «Αν και έχω πιο πολλούς ακολούθους στο ΤikTok και κάνω πιο πολλά βίντεο εκεί, το αγαπάω και το Instagram γιατί είναι το πιο γρήγορο μέσο, ενώ το ΤikTok, επειδή είναι έτσι η πλατφόρμα και ο αλγόριθμος, μπορεί να μη σου ανεβάσει ό,τι θες. Στο Instagram ανεβάζω είκοσι stories την ημέρα». 

Αναρωτιέμαι πόση ώρα περνάει στις εφαρμογές πρoτού ανεβάσει κάτι καινούργιο. «Μπορεί να έχω ΤikTok και να κάνω πράγματα εκεί, αλλά δεν το παρακολουθώ πολύ. Απ' όταν μπήκα στο τριπάκι να κάνω τα δικά μου βίντεο, σκρολάρω μόνο για να πάρω καμιά ιδέα ή κανένα τραγούδι, να δω λίγο τις τάσεις. Μπορεί να φαίνεται περίεργο γιατί ανεβάζω τριάντα stories την ημέρα, αλλά δεν το παρακολουθώ πολύ, ούτε το Instagram».

«Στην αρχή μπήκα στο τριπάκι να ασχοληθώ και είπα θα το πάω τρένο μήπως μου αποφέρει κάτι και με βοηθήσει και στα επαγγελματικά μου λίγο, και εκεί μου έσκασε η πρόταση για το ραδιόφωνο, δηλαδή με βοήθησε τελικά».

Η Ειρήνη είναι σε έναν καινούργιο σταθμό, τον Pride, που ουσιαστικά είναι η πλατφόρμα του Streamee που σου δίνει τη δυνατότητα να ακούσεις ό,τι είδος μουσικής ή podcast θέλεις, ανάλογα με τη διάθεσή σου. «Παράλληλα με τον σταθμό θα τρέχει και το site. Το όνειρο των συντελεστών είναι να δημιουργηθεί ένας ασφαλής χώρος όπου θα μπορεί να ακούγεται ελεύθερα η φωνή τρανς ατόμων, κακοποιημένων γυναικών, ατόμων που έχουν υποστεί από μπούλινγκ μέχρι σεξουαλική κακοποίηση, θα έχει ψυχολόγους, στήλες. Ήρθε ένας άνθρωπος και χωρίς να με ξέρει μου είπε ότι πιστεύει σε μένα. Εκείνη την περίοδο ήταν αυτό που μου έλειπε, γιατί ήμουν χάλια ψυχολογικά».

Η ίδια παραδέχεται ότι μπορεί να μην ασχολείται πολύ με τα social, αλλά θα της άρεσε να γίνει αναγνωρίσιμη και μέσα από τη δουλειά της να προσφέρει στον κόσμο και να βοηθά. «Αυτό που ήξερα να κάνω ήταν να ανοίγω την κάμερα και να εξιστορώ τι έγινε μέσα στη μέρα μου. Σε όλο αυτό μου αρέσει το ότι λαμβάνω την αποδοχή του κόσμου, μου στέλνουν κάθε μέρα μηνύματα ότι έχουν κατάθλιψη και τους βοηθάω. Την αγάπη που έχω πάρει από τους ανθρώπους αυτούς δεν την έχω πάρει ούτε από φίλους μου. Αν ψάξεις στο ΤikTok, δεν έχω ούτε ένα αρνητικό σχόλιο. Άντε να είχα ένα-δυο προφίλ που με κορόιδευαν για την ομοφυλοφιλία, τύπου "γεια σου, Μπάμπη"».

Σίγουρα όλοι θέλουμε κατά βάθος αυτό που κάνουμε να πηγαίνει καλά και να έχει θετική ανταπόκριση. «Ήταν σαν να είχα την ανάγκη κάποιος να με ακούσει και αυτό ήταν το μέσο για να το κάνω. Γιατί γενικά έχω πολύ άγχος, μιλάω πάρα πολύ γρήγορα, οπότε κάπως αυτό πήγε από μόνο του. Ο στόχος μου είναι να κάνω κάτι και να είναι αυθεντικό, δεν θέλω να κάνω κάτι φτιαχτό ή απλώς για να το κάνω. Όταν δεν έχω υλικό, δεν ανεβάζω τίποτα», μου εξηγεί και συμφωνώ. 

Τικ τόκερ Facebook Twitter
«Ήταν σαν να είχα την ανάγκη κάποιος να με ακούσει και αυτό ήταν το μέσο να το κάνω. Γιατί, γενικά, έχω πολύ άγχος, μιλάω πάρα πολύ γρήγορα, οπότε κάπως αυτό πήγε από μόνο του». Φωτ.: Άννα Κόκορη/LIFO

Είναι οξυδερκής, έχει τρομερή συναισθηματική ευφυΐα, οπότε θέλησα να μάθω περισσότερα για το πώς ξεκίνησε και τα κομβικά σημεία στη ζωή της. 

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ελληνικό, χώρισαν οι γονείς μου, κλασικά, και  μέχρι την πρώτη δημοτικού έμενα με τον πατέρα μου. Ήθελα πάρα πολύ να πάω στη μητέρα μου αλλά δεν γινόταν, τα πράγματα με τον χωρισμό ήταν ζόρικα. Φαντάσου ότι ήθελα τόσο πολύ να πάω με τη μητέρα μου που από την στενοχώρια που ήμουν μακριά της ανέπτυξα πρόβλημα στην καρδιά. Τελικά, κατάφερε να με πάρει η μαμά μου και ζήσαμε όλο αυτό το στόρι "μαμά και κόρη" γιατί η μάνα μου, φαντάσου, ήταν είκοσι πέντε χρονών τότε, πιτσιρίκι. Όπου δούλευε με έπαιρνε μαζί της, ποτέ δεν με διάβασε κάποιος, ποτέ δεν ήμουν καλή στο σχολείο, ήμουν πολύ ξεκρέμαστη σε όλα αυτά τα πράγματα γιατί ήμουν μόνη μου. Στην πραγματικότητα, μετά από τόση λαχτάρα που είχα να πάω στη μαμά μου και εκείνη να με πάρει να ζήσουμε μαζί, ενώ περίμενα να είναι κάτι όμορφο, η μητέρα μου μου έβγαλε έναν χαρακτήρα που δεν το περίμενα, μεγάλωσα σε ένα σχετικά δύσκολο περιβάλλον.

Κατά συνέπεια, έβγαλα μετά δικές μου φοβίες, άγχη, βουλιμία, μου έλειψαν πάρα πολλά πράγματα μεγαλώνοντας. Με το που έκλεισα τα δεκαοκτώ, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω δίπλωμα για να είμαι ανεξάρτητη και να βρω δουλειά. Δούλευα από πάρα πολύ μικρή, έχω δουλέψει σε λαϊκή αγορά, σε σούπερ μάρκετ, σε κουζίνα, ντελίβερι, παιδαγωγικά.

Όταν τελείωσα το σχολείο πήγα σε μια δραματική σχολή, αλλά τα παράτησα και πήγα στα παιδαγωγικά, τα τελείωσα και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Μετά ξεκίνησα μαγειρική, έκατσα έναν χρόνο και μετά τα παράτησα και εκεί. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν νιώθω πλήρης από κάτι που έχω κάνει, πάω παρακάτω.

Τελείωσα τη μαγειρική και τότε ανέβηκε μια αγγελία από από ένα γνωστό tattoo studio και πήγα από το μαγαζί να ζητήσω τη δουλειά. Έμεινα εκεί τέσσερα χρόνια. Τότε δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα, δεν είχα ζωή, δεν έκανα τίποτα. Τον τέταρτο χρόνο αρρώστησε το σκυλί μου, ο Ρούντι, και εκεί ήταν που μου έσκασε η πρώτη κρίση πανικού. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλη κρίση πανικού. Τότε το απέδωσα στο ότι το σκυλί μου ήταν άρρωστο και για έναν χρόνο το ξέχασα. Μετά, το καλοκαίρι, στη δουλειά, με ξαναέπιασε κρίση πανικού. Πιεζόμουν εκείνο το διάστημα πάρα πολύ. Από εκείνη την ημέρα και για δύο χρόνια σερί πάθαινα ανά λεπτό κρίσεις άγχους. Καθόμουν για καφέ κάπου και μου ερχόταν λιποθυμική τάση. Από τον φόβο μου ξεκίνησα να επισκέπτομαι γιατρούς και να κάνω όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν. Μια γιατρός με παρέπεμψε σε ψυχίατρο, ο οποίος με είδε και μου ξεκίνησε αγωγή κατευθείαν. Από φόβο και προκατάληψη έκανα να την πάρω έξι μήνες. Μου διέγνωσε κατάθλιψη, αγχώδη διαταραχή, κρίσεις άγχους, ευτυχώς μόνο αυτά. Ο εγκέφαλος έχει τόση δύναμη που μπορεί να σε ρίξει στο κρεβάτι, αν τον λειτουργήσεις για καλό όμως μπορείς να κάνεις θαύματα.

«Ένα βράδυ πήρα την απόφαση να γραφτώ ξανά στη δραματική και την ίδια μέρα να ξεκινήσω τα χάπια. Το χάπι πήρε γύρω στις δύο εβδομάδες να δράσει, όταν έδρασε άλλαξε η ζωή μου. Έγινα πολύ καλύτερα, άρχισα να αγαπάω τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Άρχισε να έχει νόημα η ζωή μου. Στο μεταξύ η μάνα μου εκείνη την περίοδο της σαν γύρισε έναν διακόπτη και άλλαξε ολοκληρωτικά. Με αποδέχτηκε, άρχισε να μου δείχνει όλη της την αγάπη, με σεβόταν. Είμαι από πολύτεκνη οικογένεια, είμαστε έξι αδέρφια». 

Κάποια στιγμή μπαίνει στην κουβέντα και το κομμάτι των σχέσεων, καθώς μας έχει συνηθίσει στα βίντεό της να αναφέρεται σε κοπέλες με τις οποίες έβγαινε στο παρελθόν. «Πριν από λίγα χρόνια γνώρισα μια κοπέλα, την οποία ερωτεύτηκα. Ζήσαμε πολύ ωραία μαζί, μέχρι που σχεδιάζαμε να φύγουμε μόνιμα οι δυο μας. Ωστόσο εκείνη δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό και έφυγε μόνη της. Νομίζω ότι ήταν το άλλο μου μισό. Γενικά νομίζω πως κάτι πάει λάθος στις ανθρώπινες σχέσεις, πιστεύω πως δεν είναι εύκολο να δεθείς, έχει ο καθένας τόσα ψυχολογικά που δεν μπορούμε να συμπορευθούμε και να χτίσουμε κάτι».

Watch on TikTok

Τώρα ζει μόνη της στην Κυψέλη και μου εξηγεί πόσο τυχαία βρήκε το σπίτι της εκεί. «Το σπίτι το βρήκα τυχαία, ήμουν στην Κυψέλη και σταμάτησα μπροστά από έναν πλανόδιο που πούλαγε βιβλία, του έπιασα την κουβέντα και ήπιαμε έναν καφέ. Άρχισα να του λέω την ιστορία μου, ότι ψάχνω σπίτι, και τελικά αποκαλύφθηκε ότι έχει πολλά λεφτά και ότι νοικιάζει σπίτια, έτσι μου νοίκιασε σπιταρόνα μέσα σε μία εβδομάδα από το πουθενά».

Αν και στα βίντεό της εξιστορεί κυρίως τραγελαφικές και άτυχες στιγμές της καθημερινότητας, της συμβαίνουν και πολλά ευτυχή γεγονότα, όπως, καλή ώρα, το σπίτι που βρήκε, το ραδιόφωνο και η αγάπη του κόσμου. «Πέρασα όλα τα δύσκολα μόνη μου. Μόνο ατυχή γεγονότα και έχω βαρεθεί λίγο. Απλώς, πλέον δεν περιμένω τίποτα από κανέναν».

«Το καλύτερο σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι όταν μιλάνε για την ανατροφή μου με ωραίο τρόπο. Τότε παίρνω λίγη χαρά παραπάνω, γιατί ο άνθρωπος που είμαι οφείλεται μόνο σε μένα. Είναι ένα δικό μου στοίχημα, γιατί στην ουσία έχω μεγαλώσει μόνη μου».

Η ίδια μου παραδέχεται ότι έχει πάει και σε δραματική σχολή και πως αυτό είναι η μεγάλη της αγάπη. «Το θέατρο το αγαπώ, αν με ρωτήσεις τι θα ήθελα να κάνω, θα σου έλεγα θέατρο, ίσως επειδή ήταν αυτό που με βοήθησε να ξεφύγω από τις κρίσεις πανικού. Το πως εκθέτω τον εαυτό μου με έχει βοηθήσει να νιώθω ελεύθερη».

Η αλήθεια είναι πως της πηγαίνει πολύ, η έκθεση του εαυτού, ο ρεαλισμός, η εξιστόρηση βιωμάτων, η επικοινωνία με τον κόσμο. Φαίνεται πως είναι γεννημένη γι' αυτό. Και όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος την αγαπάει και τη στηρίζει σε αυτό, κάνοντάς την την TikToker της καρδιάς του. 

@panathema_se

Θέματα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν έχω αληθινούς φίλους; Ρώτα με ένα λεπτό πριν πεθάνω»

Lifo Videos / «Αν έχω αληθινούς φίλους; Ρώτα με ένα λεπτό πριν πεθάνω»

Ο Monozim, κατά κόσμον Ορέστης Μπαρσάκης, μιλά για τους δύο άξονες της δημιουργίας του –τη μουσική και το animation– και τη μοναχική πορεία που ακολουθεί, για τη δυσπιστία του απέναντι στις δισκογραφικές, καθώς και για τη δυσκολία βαθιάς σύνδεσης με τους ανθρώπους γύρω του.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Ο «δράκος της Θράκης»: Mια υπόθεση που έμεινε στο σκοτάδι

Αληθινά εγκλήματα / Ο «δράκος της Θράκης»: Mια υπόθεση που έμεινε για πάντα στο σκοτάδι

Ο Νίκος Τσέφλιος ερευνά και αφηγείται την ιστορία του ανθρώπου που για τουλάχιστον δύο χρόνια, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και αρχές του ’90, σκόρπιζε τον τρόμο και τον θάνατο στη βόρεια Ελλάδα, κατά μήκος του οδικού άξονα Καβάλα–Έβρος. Του ψυχρού δολοφόνου που, παρά το ανθρωποκυνηγητό από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, παρέμεινε ασύλληπτος.
«Αν δεν υπήρχε η Σελίν Ντιόν, κανείς δεν θα είχε καταλάβει την πάθησή μου»

Lifo Videos / «Αν δεν υπήρχε η Σελίν Ντιόν, κανείς δεν θα είχε καταλάβει την πάθησή μου»

Υιοθετήθηκε στα 5 της χρόνια, διαγνώστηκε με το σπάνιο σύνδρομο stiff person και κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χρυσή παραολυμπιονίκης στο Παρίσι, μιλά για την έλλειψη αναγνώρισης και την απογοητευτική υποδοχή μετά το μετάλλιο: «Κανείς δεν ήταν εκεί να με χειροκροτήσει».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
«Πώς η ΔΕΠΥ με βοήθησε να λύσω ένα άλυτο μυστήριο ενός αιώνα σε αγγλικό μουσείο»

Ζούμε, ρε! / «Πώς η ΔΕΠΥ με βοήθησε να λύσω το μυστήριο των εικόνων του Μπράιτον»

Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν με την ηθοποιό και σεναριογράφο Ανδριανή Ρέλλου, η νευροδιαφορετικότητα της οποίας υπήρξε καθοριστικής σημασίας στην επίλυση ενός μυστηρίου που παρέμενε άλυτο επί εκατό περίπου χρόνια.
THE LIFO TEAM
Ο Κώστας Καββαθάς μέσα από τα μάτια ενός στενού του συνεργάτη

LiFO politics / Ο Κώστας Καββαθάς μέσα από τα μάτια ενός στενού του συνεργάτη

O Φαίδων Καραϊωσηφίδης, εκδότης του περιοδικού «Πτήση» και για 28 χρόνια συνεργάτης του Κώστα Καββαθά, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του σύγχρονου ελληνικού Τύπου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Γιώργος Χρονάς: «Για χρόνια θεωρούσα τον έρωτα ντροπή»

Lifo Videos / Γιώργος Χρονάς: «Για χρόνια θεωρούσα τον έρωτα ντροπή»

Η αυτοβιογραφία του είναι γεμάτη από ιστορίες με τον Τσαρούχη, τον Χατζιδάκι και άλλες εμβληματικές μορφές της εποχής, τις οποίες είχε την τύχη να γνωρίσει και να μπολιαστεί από τη ματιά και τη στάση τους. Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τον ποιητή και εκδότη της Οδού Πανός σε μια χειμαρρώδη συζήτηση.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
«Αν περάσεις μια νύχτα στις Μάντρες της Ανάφης, θα τη θυμάσαι για πάντα»

Lifo Videos / «Αν περάσεις μια νύχτα στις Μάντρες της Ανάφης, θα τη θυμάσαι για πάντα»

Η Έφη Καλογεροπούλου διηγείται ιστορίες από την Ανάφη: από τις θρυλικές «Μάντρες», το μπαρ που δημιούργησε ο πατέρας της, μέχρι το εστιατόριό της, τη «Μαργαρίτα», σε ένα νησί που διαρκώς αλλάζει χρώματα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πόσο βρόμικοι ήταν οι άνθρωποι τον Μεσαίωνα;

Ηχητικά Άρθρα / Πόσο βρόμικοι ήταν οι άνθρωποι κατά τον Μεσαίωνα;

Η ζωή σε μια μεγαλούπολη του Μεσαίωνα δεν είχε καμία σχέση με τη ρομαντική εικόνα που συχνά παρουσιάζουν οι ταινίες εποχής. Στους στενούς δρόμους της, μέσα στη ζέστη, οι άνθρωποι ζούσαν κυριολεκτικά μέσα στη βρομιά –χωρίς αποχέτευση, χωρίς βασικές συνθήκες υγιεινής, και σχεδόν χωρίς μπάνιο.
M. HULOT
Η εφιαλτική ιστορία του δράκου της Βάρκιζας

Αληθινά εγκλήματα / Το θρίλερ με το απανθρακωμένο ζευγάρι στη Βάρκιζα

Ο Νίκος Τσέφλιος ερευνά και αφηγείται τη διπλή δολοφονία που, ένα βροχερό ξημέρωμα του Μαρτίου του 1988, σκόρπισε τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής και απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές για μήνες.
THE LIFO TEAM
Η σκληρή αλήθεια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το «Παρασκήνιο»

Μικροπράγματα / Η σκληρή αλήθεια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το «Παρασκήνιο»

Ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ του Άρη Δημοκίδη για μια συναρπαστική, μεταβατική στιγμή στη ζωή της Εθνικής Σταρ και το παρασκήνιο πίσω απ' την αποκαλυπτική, τηλεοπτική εκπομπή που την κατέγραψε
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
Idra Kayne, τι φάση με τις μπότες σου;

Lifo Videos / Idra Kayne, τι φάση με τις μπότες σου;

Αν η ζωή της γινόταν ντοκιμαντέρ, ποιος θα ήταν ο τίτλος του; Ποιο είναι το πιο iconic μήνυμα που έχει λάβει από φαν; Και τι της έχει μάθει η ψυχοθεραπεία; Η Idra Kayne απαντά στην Στεφανία Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Τσαγκόζη, που της θέτουν τις ερωτήσεις του κοινού.
THE LIFO TEAM
«Στη διαστημική αποστολή βλέπεις 16 ανατολές και δύσεις ηλίου σε μία μέρα»

Αδριανός Γολέμης / «Στο διάστημα βλέπεις 16 ανατολές και δύσεις ηλίου σε μία μέρα»

Τι συμβαίνει με το σώμα ενός αστροναύτη; Πώς κοιμάται; Με τι τρέφεται; Έχει ορμές; Και πόσο διαφέρει η ιατρική φροντίδα στο διάστημα απ’ αυτή στη Γη; Ο επικεφαλής ιατρός αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανός Γολέμης, μιλά στον Γιάννη Πανταζόπουλο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Πάρις Ρούπος: «Τα hate comments δεν είναι κριτική»

Lifo Videos / «Τα hate comments δεν είναι κριτική»

Ο Πάρις Ρούπος παρουσιάζει τη νέα του σόλο παράσταση «Κυριλέ» και μιλά στα βίντεο της LiFO για το χιούμορ και τα όριά του, το αν το stand up αποτελεί «αριστερή τέχνη» και το κατά πόσο μπορεί κανείς να βιοποριστεί από αυτό στην Ελλάδα σήμερα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Ποιος υπερασπίζεται τη συμπερίληψη στην εποχή Τραμπ;

Ζούμε, ρε! / Ποιος υπερασπίζεται τη συμπερίληψη στην εποχή Τραμπ;

Πόσο απειλούνται τα προγράμματα συμπερίληψης από τις πολιτικές αποκλεισμού του προέδρου Τραμπ; Ποια είναι η στάση των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις; Και τι μπορεί να κάνει ο απλός πολίτης για να αντιδράσει και να συμβάλει σε μια πιο δίκαιη κοινωνία; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν με τον δημοσιογράφο και ερευνητή του Ινστιτούτου Reuters, Νίκο Ευσταθίου.