Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Είπε κάποια λόγια που γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε» δηλώνει ο δράστης μέσα από τη φυλακή

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Είπε κάποια λόγια που γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε» δηλώνει ο δράστης μέσα από τη φυλακή Facebook Twitter
0

Δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα. Ο 55χρονος δολοφόνος της 43χρονης συζύγου του μίλησε για την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και τη σχέση τους.

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, τη μνήμη της, όλα» σημείωσε στο Mega.

Ισχυρίστηκε πως μετά τη δολοφονία, ανέλαβε όλες τις ευθύνες του και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, «αλλά απέτυχα». 

«Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί, όχι και για κάποιες νοσηρές φαντασίες που κυκλοφορούν» είπε. 

Αναφορικά με το διαζύγιο που του είχε ζητήσει το θύμα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του «είχε αφήσει κάποια περιθώρια» και πάλευε για τη σχέση τους. 

«Μου είχε πει κάποια πράγματα, είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά από την άλλη μου άφηνε και κάποια περιθώρια. Και συνέχιζα να προσπαθώ για το καλό και την ενότητα της οικογένειάς μου και περισσότερο για τα παιδιά μου» δήλωσε, χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένο γεγονός. «Σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί, δεν είναι κάτι που το κάνει κανένας νοήμων άνθρωπος. Χάθηκε ο κόσμος μου, δεν είχε νόημα τίποτα άλλο, ούτε η ζωή μου» δήλωσε. 

Αναφέρθηκε και στα παιδιά του, επισημαίνοντας πως «είναι πολύ μεγάλο στήριγμα γιατί τα λατρεύω».

Ο δικηγόρος του, σχολιάζοντας τη δήλωση του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου πως ο δράστης φαίνεται αμετανόητος, είπε: «Έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ήταν άριστο ζευγάρι, είχαν φυσιολογικό τρόπο ζωής. Συνέβησαν διάφορα στο ενδιάμεσο που είχαν να κάνουν με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Το θύμα επηρεάστηκε και ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν και του είπε ότι δε θα έχει καμία πρόσβαση στα παιδιά του. Ήταν μια αντίδραση του ίδιου χωρίς να υπάρχει προμελέτη».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM