Πάτρα: Ο αδελφός του 49χρονου μιλά για τις τελευταίες του στιγμές - «Έπαθε ανακοπή στα χέρια μου»

Πάτρα: Ο αδελφός του 49χρονου μιλά για τις τελευταίες του στιγμές - «Έπαθε ανακοπή στα χέρια μου» Facebook Twitter
Φωτ.: ​EUROKINISSI
0

Ο αδελφός του 49χρονου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς – όπως όλα δείχνουν – μιλά για τις τελευταίες στιγμές του, αφότου τον παρέλαβε από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας για να τον μεταφέρει σε αυτό του Ρίου.

Ο 49χρονος, υπενθυμίζεται, επιχείρησε να πάει στο πρώτο νοσοκομείο και φαίνεται πως συνομίλησε με δύο νοσηλεύτριες, οι οποίες ωστόσο του είπαν πως δεν εφημερεύει και του ζήτησαν να φύγει για το Πανεπιστημιακό της Πάτρας.

Όπως είπε ο αδελφός του, συνομίλησε μαζί του λίγο αφότου έφυγε από το νοσηλευτικό ίδρυμα και εκείνος του ζήτησε να τον πάει στο Ρίο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

«Δεν μπορώ να πάω στο Ρίο μόνος, δεν είμαι καθόλου καλά» είπε, χαρακτηριστικά ο 49χρονος, σύμφωνα με τον αδελφό του, που μίλησε στο star.gr. 

Όταν πλησίαζε, έλαβε άλλο ένα τηλεφώνημα στο οποίο τον καλούσε να βιαστεί. Τελικώς τον βρήκε και λίγα λεπτά αφότου τον επιβίβασε στo όχημά του, εκείνος πέθανε.

«Φεύγω με μεγάλη ταχύτητα και παθαίνει ανακοπή στα χέρια μου» σημείωσε.

Ερωτώμενος για το εάν τον είχαν εξετάσει στον Άγιο Ανδρέα και το εάν ισχύσουν τα περί ψύξης – ο ασθενής φέρεται να είπε στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι είχε έναν πόνο στην πλάτη καθώς είχε πάθει ψύξη – ο αδελφός του επιβεβαίωσε πως είχε συνομιλήσει με τις νοσηλεύτριες, αλλά δεν γνώριζε το τι είπαν. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν τον εξέτασαν. 

Σημείωσε πως γνώριζε πως το νοσοκομείο δεν εφημέρευε αλλά πήγε εκεί καθώς δεν ήταν σε κατάσταση να πάει στο Ρίο μόνος του.

«Δεν μπορούσε να πάει στο Ρίο, ήξερε ότι δεν εφημερεύει ο Άγιος Ανδρέας» τόνισε.

«Αν αργούσα τρία λεπτά, θα τον έβρισκα νεκρό στο αυτοκίνητό του, έξω από το νοσοκομείο» συνέχισε.

Σχετικά με τα συμπτώματα που είχε εμφανίσει, είπε πως «πονούσε πάρα πολύ το στήθος του». Τέλος, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η οικογένεια σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Η απάντηση του νοσοκομείου

Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, σημείωσε πως το συμβάν είναι υπό διερεύνηση.

«Σύμφωνα με τα όσα του έχουν μεταφερθεί από το προσωπικό του νοσοκομείου, ο 49χρονος έφτασε εκεί με το αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι πονάει στην πλάτη από ψύξη, επικαλούμενος παράλληλα γνωμάτευση από τον προσωπικό του γιατρό. Η ασφάλεια του νοσοκομείου κάλεσε νοσηλεύτρια, η οποία συνομίλησε μαζί του, εκείνος της ανέφερε ότι πονάει, μάλλον από ψύξη, και εκείνη τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου, που εφημερεύει, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις» ανέφερε, σχετικά με τα διατρέξαντα.

«Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού εκείνος αποχώρησε, χωρίς να δώσει σημάδια ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και κρίσιμη. Η ηλικία του, το γεγονός ότι έφτασε μόνος του με το αυτοκίνητό του και περπατούσε κανονικά και επικοινωνούσε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο προσωπικό».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM